Lovely friday

Ja en riktig superfredag har vi haft. Mammafika (med U och A) och bebismys på Barbacka ett par timmar och där åt vi även lunch. Vi lyckades även tanka bebbarna med mat och sen var vi redo för stan. Två julklappar till Lilliz blev det, lite större grejer så nu får han låta bli att ändra i önskelistan något mer :) Stjärngosselinne till Lucas är också inköpt + ett par paketkalendrar till Alice. Är M´s mamma som gör kalendrar till alla barnbarn (har även gjort till Lucas å Linus, snäll som hon är) upp till en viss ålder och här hemma är det bara Alicen som har åldern inne numera ;) Eftersom det är ganska mååånga barn att göra paketer till så kompletterar vi med några själva. En body (som hon ändå skulle haft) med fem myror från Lindex blev det och så lite hårklämmor :) U och A hittade också en hel del fint och någon julklapp blev det också tror jag. Vi var iaf väldigt nöjda med både sällskap och övrigt efteråt.

Kvällen blir nog väldigt lugn. Älskling ska till ishallen och stå i cafeterian för Lucas lag. Lilliz ska följa med, medan Lucas själv ska på party. Jag och Alice ska mysa soffan och kanske kolla på någon riktig tjejfilm ;)

Förresten Alice är tokig i Hello Kitty. Jag har själv en Kitty-pyjamas som hon skiner upp när hon ser och säger VOOOOOV! Idag i stan såg hon en Kittydocka och dum som jag var lät jag henne titta närmare på den. Hon skrattade överlyckligt och sken som en sol. Tills jag tog den ifrån henne... då stortjuter hon efter VOOOOV. Nåt liknande hände på Maxi häomdagen, bara det att den VOV kostade 35 spänn och det kändes mer ok.

SUCK.. Egentligen är jag ju klar med Alicens julklappar... men visst Kitty är ju så söt :) (Nej, nej, nej ska INTE!)


Trevlig helg!









Kommentarer
Så här sa: Carro

Åh Hello Kitty är ju så sött :) Va det den bodyn på bilden du köpte? Var ju superfin! Låter som ni haft en riktigt härlig dag! ILY!

2008-11-28 @ 18:20:16
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0