Mysmåndag

Helgen kom och försvann, så var det måndag igen. Igår fortsatte jag rent-hus här hemma och toaletten fick sig en rejäl rengöring. Rena avlopp, rent i skåp och rent under badkaret. Fattar inte hur det kan bli så mycket skit där =/ En innebandymatch hann jag också titta på, storkillen spelade och de mötte Frosta (som inte förlorat någon match tidigare) men nu fick de se sig besegrade. Lucas och gänget vann med 11-9. Ett mål och tre asisst av MIN älskling :) 

På eftermiddagen fick vi besök av mina föräldrar, trevligt :) Det var då Alice tog sina första steg. Från "morfar" till sin pappa som höll på att spola vatten i badbaljan. Badomanen blev väl så till sig då hon såg vattnet att hon inte tänkte på vad hon gjorde :)

Idag har vi haft en riktigt mysig mamma-Alice dag. Åt frukost tillsammans imorse och sen lekte vi en stund. Därefter var Alice jättetrött, men ändå mamma-klängig. Jag la mig en stund tillsammans med henne och vi lyssnade på en lugn skiva. Somnade gjorde vi båda två efter bara en liten stund, skönt faktiskt!  Jag brukar passa på att duscha när Alice sover förmiddag men eftersom jag sov blev det ju inget med det. Så när vi vaknade tänkte jag hoppa in i duschen, med det var inte lätt då badomanen också var vaken :) Fick bli ett härligt bad tillsammans istället innan det var dax för lunch. Nu i eftermiddag har vi varit på babysång. Alice blev bjuden på ytterligare ett kalas. Härligt med kompisar :)

Nu dax att laga middag. Spenatsoppa och grabbsen jublar :)




Okej, svårt att vara helt objektiv då man är mamma - men jag tycker verkligen att han är fantastiskt vacker :)
MIN LUCAS

Kommentarer
Så här sa: Carro

Va duktig Lucas är! Roligt :) Har Alice gått mer idag? ILY!!!!!!

2008-11-17 @ 16:38:16
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Visst är han vacker Lucas =) kul att dom vann! Skönt med en tupplur på förmiddagen! Ses imorgon, ps var inne o kolla på Hannas blogg vilka fina bilder på Alice o Algot1 Kram syster mellan

2008-11-17 @ 17:27:10

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0