Stjärnor

Ooops har verkligen inte suttit vid datorn på länge och ingen abstinens har infunnit sig alls, märkligt ;) Just nu är det så mycket annat som känns viktigare än att sitta här :) Igår var älskling ledig och vi fixade en del. Bl.a. blev det ett par julklappar. Alice fina dockvagn och en rosa minikånken är nu inköpt :) (Idag hittade jag förresten bäddsetet till vagnen på eko!) Dessutom kom Bästa Carro och Linus hit och de hade fixat den ursöta godisskål (princessgodis) jag också tänkt köpa till Alicen. Kanon, nu slapp jag beställa den mot fraktavgift på nätet (tack för hjälpen!) Visserligen ska det dröja innan hon får godis i den men clementin kan ju gå bra sålänge:) Känns skönt att kommit igång med klappinköpen och till Alicen är det faktiskt så gott som klart. Vi brukar inte handla jättemycket julklappar, utan det får bli något kul från önskelistan och så en del nyttosaker. Den enda som orsakar liiite huvudvärk just nu är Lilliz. Hans önskelista revideras flera gånger om dagen och det jag hade i tankarna åt honom igår är struket flera gånger om idag :)

Igårkväll hade vi supertrevligt! Jag och tre mammor till från babysången var på pysselkväll som anordnats av öppna förskolan. Verkligen kul att träffas så. Allt som allt var vi 14 mammor där och mycket skratt, glögg, prat och en hel del pyssel blev det :) Igår var det dessutom extra skönt att få stänga dörren och komma hemifrån lite. Mina grabbs bråkade konstant, spelade ingen roll vad jag gjorde eller sa, och jag var allt annat än en glad mamma när jag åkte. :S

Idag var det dax för ÖF igen. S och V kom dit, (det får ni göra om!), jättetrevligt! Efter sång, fika och lek åkte jag och Alice vidare till Eko. Köpte lite blommor, ljus och annat som behövs för att fixa till adventsmys. Det har jag sedan ägnat  resten av dagen åt (förutom då jag tog en välbehövlig paus med ett pass på Friskis ikväll) och nu är här äntligen adventsfint :) Nöjd är jag nu efter allt slit. Älskar när allt är klart, när det känns rent och när stjärnorna lyser upp våra fönster.



*** ÄLSKAD STJÄRNA***





*** godisskålen ***


Kommentarer
Så här sa: Sandra

Vi följer gärna med igen! Kanske redan nästa vecka om ni ska dit!!

Kram Sandra & Vera

2008-11-27 @ 22:25:49
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0