Ännu en bra dag

Öppna förskolan imorse med mammor och bebisar från babysången. Lika kul och trevligt som jag förväntat mig :) Alice tog ännu en sovmorgon och ville inte upp ur sängen förrän vid niotiden. Då var jag redan klar och väntade mest på att hon skulle vakna så vi kunde komma iväg. Sömntuta! Inatt har hon dessutom sovit hela natten i sin säng så jag kände mig piggare än på väldigt länge när jag klev ur sängen imorse. Skönt det. Efter ÖF var vi hemma och vände. Alice sov en stund till och sen var det dax för lunch. Fick bli en barnmat på burk, men numera serveras endast de ekologiska och/eller vegetariska alternativen. (Fick förresten svar från Hipp som jag också mailat anående köttet i barnmaten och det visade sig att allt deras kött kommer från Tyskland och Österrike.)

I eftermiddags träffade vi Carro och systerstor i stan. Födelsedagsfika med Bästa på House of bagels. Helt ok ställe, men jag saknar Zekes :'(  Efter vår snabbvisit i stan så följde Carro med oss hem :) När middag, fika, bad av en kladdig Alice, sagoläsning för Linus och ett spel med Lucas (jag vann!!) var avklarat så ägnade jag tiden åt en smoothie och Oskyldigt dömd i soffan :)

Nu lääängtar jag efter min älskade M. Underbart livet kan vara när man är två. Just nu mår jag alldeles förträffligt bra ♥



 
*** Fina Dig ***

Kommentarer
Så här sa: Carro

Tusen, tusen, tusen TACK för idag bästa! Tack för maten, tack för fikan, tack för sällskapet, ni är BÄST! ILY!

2008-10-15 @ 23:04:06
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0