Barbacka-fika

Underbar/välbehövlig sovmorgon imorse. Hoppas det har lite effekt så man inte är så fredagstrött ikväll. Nu stundar ju helgen och skönt ska det bli, ska försöka låta bli att fastna i mina grubblerier och istället njuta...

Blev ett besök på Barbacka med mysig mamma/bebis-fika idag. Två andra mammor från babysånggruppen med bebisar och så jag och Alicen såklart. Barbacka är verkligen ett kanonställe för bebismammor. Billig fika, gott om utrymme och massor av andra bebisar/barn som pratar/skriker/låter och det är helt ok för öviga besökare :) Efter Barbackabesöket hade jag tänkt ta en runda på stan och kolla vinterjacka till mig själv, men vi satt kvar läääänge och tjatade, klockan blev mycket , Alice var supertrött och Lilliz på väg hem från skolan. Så kanske får ta en runda in till stan imorgon istället :) NU vaknade min bebis och hon är garanterat vrålhungrig!




***Man blir ju helt slut av att fika och umgås med bebiskompisar :)***

Kommentarer
Så här sa: Marie

Kul att fika med mammor o bebisar. Ja stan hade varit kul får se om jag tar en runda imorgon jag med ha en fin helg kram syster mellan =)

2008-10-10 @ 19:52:29
Så här sa: Carro

Jag är i stan imorron =) Ska fika med Färm vid ett annars är jag helt ensammen! Sötast Alicen är då <3 <3 <3 ILY!

2008-10-10 @ 21:16:36
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0