Du är mitt måste

Underbar långpromenad i förmiddags. Hade först tänkt att ägna förmiddagen åt tvätt samt städ av kök... MEN... Var istället ute och gick i över en och en halv timme i det ljuvliga vädret. Passade såklart också på att mellanlanda en stund på lekplatsen så Alice fick gunga =) Babysång med en supertrött men glad Alice i eftermiddag, hur mysigt som helst. Fast Alice vill aldrig vara med och sjunga, hon ålar runt på golvet, leker och busar istället. Idag "lekte" hon med William som är ca en månad äldre än Alice. Såg ganska kul ut när William kröp fram till henne med en boll och lät henne smaka på den =) Sen "konverserade" de med varandra i olika tonlägen, bytte leksaker och hade hur kul som helst. Trivs fantastiskt bra bland de här mammorna i sånggruppen och trots att de flesta inte känner varandra sedan tidigare så är vi ganska öppna och kan prata med varandra även om lite känsligare saker.  På onsdag är vi några som ska på ÖF tillsammans, ska bli SÅ kul.

Jag mår verkligen bra av att få vara hemma tillsammans med min flicka. Fast ibland önskar jag att jag, på förmiddagarna när vi är ensamma hemma, hade förmåga att välja och prioritera lite annorlunda. Känner att jag nuförtiden lite för ofta låter måsten gå före glädjen i att bara vara tillsammans med Alice. Jag är medveten om det och tänker se till att stålsätta mig mot det, jag är hemma för att vara med min dotter - ingenting ska få vara viktigare än det.




*** För att ingenting kan vara viktigare än så ***

Kommentarer
Så här sa: Carro

Njut, njut, njut love av att vara hemma med Alice. Det är ditt "jobb" just nu. Hade du varit på "ditt riktiga jobb" hade tvätt, städ mm fått vänta. Det kan det få göra nu oxå (oftast iaf, ibland är det skönt att ha det undan!) ILY!!!

2008-10-06 @ 17:37:34
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Mia

...det är så himla svårt att dläppa allt runtomkring trots att man vet att barnen är viktigast och att det är för deras skull man är hemma-lätt att få dåligt samvete,är det inte på ena hållet så är det på andra suck

2008-10-07 @ 19:49:15
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0