Måndagstankar

Ibland blir inget som man planerat. Jag och Alice skulle ta en promenad till Hammar för att inhandla kvällens middag, men innan jag kommit in i duschen var bebis trött igen (trots att hon sov till 9.30 imorse!) Så nu sover Alice  och jag sitter här. Inte mycket att göra åt saken, fast jag hade verkligen sett fram emot en stund i friska luften. Att lägga Alice i vagnen är dock inget lämpligt alternativ, hon sover inga längre stunder där. Just nu sver hon väldigt dåligt öht. Natten har hon tillbringat i vår säng och det är ingen hållbar lösning varken för oss eller Alice. Snorpan far runt i sängen överallt, vaknar till hur ofta som helst och sömnen blir lidande för oss alla.

Idag står det babysång i kalendern och vi får väl se om bebis vaknat tills dess. I eftermiddag ska jag och älskade åka till Maxi. Veckohandling är inte särskilt kul men ack så nödvändigt. Kvällen väntas bli trevlig iaf. Jag, systerstor och mams är bjudna till mellansyster på middag. Ska bli riktigt skönt att bara få sitta ner, tragga skit, dricka lite vin och umgås med trevligt sällskap. Familjeband förenar :)

Apropå familj så ska förresten min far ska skilja sig. Eller far och far... han var gift med min mamma när jag blev till och därmed blev han automatiskt betraktad som min pappa. Fast att vara pappa i verkliga livet är ju något helt annat än att avla barn. Jag har aldrig haft honom som en riktig pappa, mina barn har aldrig haft honom som en riktig morfar och helt ärligt så gör det mig ingenting för jag har heller aldrig saknat honom. Däremot kan jag tycka lite synd om honom som gått miste om så mycket. Själv har jag ist mått alldeles ypperligt i min relation till min bonuspappa. Han antog  rollen som pappa på ett förträffligt sätt och det är jag glad för. Så låt farbror S skilja sig och förhoppningsvis bli lycklig i det :) 

Trots min egen erfarenhet så har jag en föreställning om att pappa - dotter bandet kan vara något alldeles speciellt. (Liksom mamma - son.) Därför är jag in i helvetes glad över att Alice har den pappa hon har. Världens mest underbara. Min älskade.








Kommentarer
Så här sa: Marie

Japp håller med fullt ut vad gäller pappa, Boris har väl varit fantastik tycker jag. Hoppas kvällen med blir det ses om en stund kram Marie

2008-10-20 @ 15:39:53
Så här sa: Stora sis

Halleluja säger jag när de gäller pappa.. Tror trots allt att han idag som ensam saknar allt de han gått miste om, men i de fallet får han ju skylla sig själv. Våra barn och även vi som du nämner har en underbar "MORFAR" å "PAPPA" han ställer verkligen upp för oss alla. Vår kväll kommer att bli HÄRLIG. PÅK ILY

2008-10-20 @ 16:11:11
Så här sa: Miian

vilken sömntuta ni skapat! =)

Hoppas er kväll blir nice!

kram

2008-10-20 @ 19:26:19
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0