Lovely friday <3

JA äntligen fredag. En trött sådan. Inatt fick nämligen  Alice för sig att hon var yttepyttebebis igen och skulle plötsligt äta var fjärde timme. Knappast något man är van vid längre, hon kan ju lätt sova tio timmar i ett svep. Först åt hon vid tolv inatt och sen vaknade hon igen vid fyra. Gääääsp vad trött man var då. Tror det beror på att hon fortfarande är förkyld, inte lätt att sova med täppt näsa ju.

Tror visst vi alla sovit lite halvdåligt inatt. Sent igårkväll hörde jag ett ihärdigt snyftande från Lilliz rum. Gick in och kollade såklart. Han var jätteledsen, men halvsov samtidigt så jag fick väcka honom ordentligt innan jag kunde prata med honom. Berättade till sist att han hade en hemsk mardröm med Alice i huvudrollen. Kramade honom, tröstade honom och pratade med honom länge men till sist var han ändå tvungen att försäkra sig om att allt var bra med lillasyster. Vi smög in till hennes säng och stod och tittade en stund på vår sovande älskling. Linus sken upp i ett big smile och när han kröp tillbaks till sin säng sa han: -Mamma jag tror att jag blev så där lessen för att jag älskar Alice så mycket. *Fina fina Lilliz*

Imorse stod det visst städning på schemat. Egentligen hade jag tänkt att unna mig en stunds vila med min tös efter det att pojkarna åkt till skolan men så började jag städa istället. Och när man börjar vill man ju bli klar. Skönt nu känns här rent och fräscht, har bytt sängkläder och hunnit med lite tvätt också. Jäklar vilket tempo man kan hålla när man är i farten! Alice hängde med och "hjälpte till"  från rum till rum i sin gåstol, var faktiskt hur duktig som helst och jag hann med det mesta innan hon somnade. När hon vaknar ska jag bara mysa med henne, nu har vi gjort tillräckligt med annat för idag =)

Jackan - yeeeh, värsta förhandlaren jag ju. Hon antog budet och det blir en  Alice klädd i rött i vinter. *Helnöjd*

Ikväll.. kommer förhoppningsvis J, C, E och E. Känns som om det är evigheter sedan vi träffades.  Om de inte kommer ja då somnar jag nog i soffan innan jag ens satt mig i den =)



 
Hjälper mamma att städa!!

 
TOKÄLSKAR DIG GOA GOA STJÄRNA!!





      

Kommentarer
Så här sa: Carro

Åh va söt Lilliz är <3 Alice är superfin i rosa :) Härligt med nystädat hus!! Ha en underbar helg!!! ILY bästa!

2008-09-19 @ 12:50:44
Så här sa: Marie

Ja han är go Lilliz, kan du skicka hit din städhjälp hade varit bra för vem tycker det är kul o städa JO Alice =)Kram

2008-09-19 @ 19:08:53

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0