Full fart!

Alltså egentligen skulle jag inte alls sitta här utan jag borde packa och byta om till jympan som startar om en stund. Friskisbesök idag, mig gillar! Igår var det babysång och det är verkligen kul. Känns som om man känt mammorna där i en evighet. Massa tjat och skratt blir det, ja lite sång också förstås =) Hann inte med nåt jympapass igår kväll så istället tog jag och Alice en långpromenad nere vid sjön. Jisses vad kallt det var då. Fick ta på Snorpan overallen och riktig mössa. Fast skönt med lite kyla nu så man kan gå nere vid sjön. Eftersom det finns snokar där nere så bojkottar jag den rundan alla varma dagar på året. Så vidrigt äckligt med ormar och jag är hysteriskt rädd, URK!! Vissa gillar djur - andra inte. Själv tillhör jag nog den llla skara människor som inte är vidare förtjust i några djur alls. (Akvariefiskar möjligtvis, om jag slipper rengöra och sköta dem..)

Alice är verkligen i en härlig ålder nu men ooops vad ativ hon är. Dörrarna till grabbarnas rum måste vara stängde hela tiden, annars kommer ålen i full fart! Hon har börjat krypa lite smått men efter ett par steg framåt slänger hon sig ner på golvet igen - det går mycket fortare att åla =) En liten klåfingrig tös som är på allt och som stoppar allt i munnen (numera även mat!) Papper är särskilt gott, hon skulle lätt kunna ta jobb som dokumentförstörare. Förra veckan åt hon en oliv som råkat hamna på golvet under middagen. Inget vidare gott - det spottades och frästes under bordet =) Idag fick M sänka sängen till lägsta läget, igår när jag trodde hon sov så stod hon nämligen upp i spjälsängen och halva bebis var på väg mot golvet. Utforska omvärlden står garanterat överst på hennes att-göra-lista och det råder högt tempo här hemma. Liiite bortskämd tror jag visst också att hon börjar bli =P Ensamhet är inget kul, hon ska vara med heeela tiden.

Förresten lösenord, jag velar fram och tillbaka. Har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra. Kanske man kan lösenskydda vissa inlägg om man vill det? Vi får se.



Mysig promenad nere vid sjön


Alice var på ett härligt humör och njöt av promenaden


Tidningar smakar fantastiskt


Ålen =)

Kommentarer
Så här sa: Carro

Haha, jag skulle vilja se Alice när hon åt oliven :) Skrattade så tårarna rann precis. Härligt att få träffa er imorron :-D Och på tal om ormar så har jag sett mååååånga nu när vi vi i gbb (på universeum) - som tur var instängda, men fy så äckliga!! ILY!

2008-09-16 @ 17:46:11
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0