Tvätt|sång|listor

Myyysig dag. Förmiddagen ägnades förvisso mest åt den enorma tvätthög som ockuperat tvättstugan men lite bebisgos hann vi också med. Ahhhh go Alicen är då. Kryper runt här hemma och är på topphumör mest hela tiden. Hon fick följa med in i badrummet när det var dax för mig att duscha, men det funkar verkligen INTE! Alice glada skratt byts ut till ett illtjut när hon ser vattnet och förstår att det inte är ämnat åt henne. Ingen kan undgå förstå vad hon menar så Alice fick vinna och det blev ett mysigt bad tillsammans =) I em har vi varit på babysång! SÅ trevliga mammor (och bebisar) i den gruppen. Alice är mer road av kompisarna än av sången, hon kasar runt från bebis till bebis på golvet och vill inte alls vara hos mig och sjunga =) men trevligt har vi iaf! På onsdag är vi tre från sånggruppen som ska testa en annan öppen förskola tillsammans. Kul eftersom våra bebbar är i samma ålder.

Ikväll hade jag tänkt ta ett pass på Friskis, men jag vet inte... Kanske bara ska vara hemma och ta vara på timmarna tillsammans med min älskade M ist ♥

I veckan hoppas jag på post =) Sprallisens vinterjacka bör komma, sen ska jag in på Vincent och fixa finaste vinterskorna åxå =) Dessutom måste jag leta lite kläder till Lilliz. Jeans och strumpor står överst på hans behöver-lista.

På min vill-ha-lista står en skötväska, men det är en helt annan historia ;)




Kommentarer
Så här sa: Carro

Fin hon är i nya haklappen =) Är ni hemma på ons? Vi ska nog till eko, kanske kan komma inom o fika efter det? Puss ILY

2008-09-22 @ 17:04:46
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Anonym

klart vi spelade ihop :) så vi vann då. HIF lirar på onsdag, hoppas på vinst. Ha det bra!

2008-09-22 @ 20:46:10
URL: http://vzs.blogg.se/
Så här sa: Miian

tack för din kommentar,det känns bättre nu ;)

[email protected] är min adress,nu ska jag läsa ditt inlägg ;)

kramis

2008-09-22 @ 21:13:16
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0