Fint besök och lite film :)

Idag fick vi besök av finaste Leon med familj. Alldeles för längsedan vi träffades, hur kul som helst ju. Leon växer och växer och jag har nog aldrig upplevt en bebis som förändras så oerhört från gång till gång när man ser honom :) Även om det är ett tag sedan jag träffade honom senast så ser jag ju honom nästan varje eller åtminstone varannan vecka iaf. Jisses vad stor han blivit, men åhh så gosig!! Längtar redan efter att få träffa honom igen :) Alicen tyckte det var sådär kul när jag myste Leon. Liiite avis minsann min sötmaja :) Till middag slog vi alla till med Mc´d idag - ja det var väääldigt längesen och är faktiskt ganska sällsynt i det här huset. Vi brukar hålla oss till vår veckomatsedel. 

Imorgon blir det en hel dag utan barn. Lite ångest för det nu, men det kommer nog gå bra. Jag och älsklingen ska till Helsingborg (och ev Helsingör) för lite egentid tillsammans och för lite shopping på Väla bl.a. Farmor och mormor ska dela ansvaret för Alicen. Intalar mig själv att det kommer att gå hur bra som helst. Tror (eller vet) att det är jag som har mest problem med att lämna henne hemma, för hennes del blir det nog hur smärtfritt som helst. På eftermiddagen kommer ju dessutom storebrödrarna hem och det är ju hur tryggt som helst :)

Nä nu ska jag snart krypa ner, blir en lång dag imorgon. Men först lite film (för er som har lösen, eller vill ha - kommentera!) på Alicen som fullkomligt älskar att spexa med sina storebrödrar! TOKMAJA!!

Tack Carro å Lius för hjälpen med att fixa till filmen!






Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för igår o hoppas ni har en supermysig dag idag! Nu ska jag in o kika på filmen! Pusskram

2009-04-17 @ 15:11:35
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0