Lite bajskaos

Nej Alicen är då rakt inte som hon brukar. Nu sover hon igen och detta trots att hon sovit 12 timmar i natt och två timmar i förmiddags. Badat har vi gjort iaf och det satte spår med råge minsann. Alice lyckades idag med konststycket att bajsa i vattnet. Badbyxorna, som är gjorda för att klara av bajs höll definitivt inte tätt och vattnet blev rejält äckligt. Så återigen har lilla stjärnan ställt till med bajskaos :) Det har hänt några gånger sedan hon föddes. Ingen fara trodde J som håller i simmet, det är fixat på en liten stund med Tivolibadets hypermoderna reningsanläggning... Näää inte riktigt. Chock-klorering av bassängen och åtta timmars avstängning för rengöring löd domen. Alltså fick hela eftermiddagens verksamhet ställas in, både babysim och annat (bra jobbat Alicen :S) och  ska ni bada på tivolibadet ikväll så är varmvattenbassängen stängd, så ni vet.  Det har Alice sett till.

Nåja de speciella badbyxorna var inköpta av J och det känns ju faktiskt ganska bra nu i efterhand.




Kommentarer
Så här sa: Marie

Skönt att tömma magen men kanske inte där folk badar! Hon kan hon. Tur man inte ska bada idag =)Kram Marie

2009-04-23 @ 15:51:44
Så här sa: Carro

Hahaha, som hon kan den där damen :) Det var ju inga bra badbrallor iaf, ska ju funka! Hoppas er dag varit hyfsad trots allt. ILY!

2009-04-23 @ 19:02:11
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: miian

hihi duktiga Alice ;)

Visst är det tandvårshuset jag går till,den där kärringen i kassan där vill man helst bara skicka på ett plan till ingenstans.

man blir så trött på såna sura människor!



Läste den andra bloggen,kan inget annat än skicka en kram och jag hoppas och tror att om några veckor så kommer allt kännas bättre!

Kramkram

2009-04-23 @ 21:17:54
URL: http://miian.blogg.se/
Så här sa: Stor sis

HiHi... jag fick verkligen ett gott skratt.

Ha en skön helg!

ILY

2009-04-24 @ 08:41:09
URL: http://pajzon

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0