Skattjakt

Blev en riktig skattjakt av påskäggsletandet här hemma. Grabbarna fick leta ledtrådar som ledde dem runt omkring, in i skogen, ner mot sjön och till slut var de tillbaks i trädgården där äggen var gömda :) Uppskattat! Känns faktiskt helt ok att de ska fira med sin pappa i helgen, de har ju haft en hel veckas påsklov nu och vi har varit tillsammans mycket. Själv tycker jag att det ska bli mysigt med en lång helg och att älskling är hemma lite extra mycket.
 
Idag ringde de från barnkliniken och jag fick lite tider för introduktion och annat i sommar. Hon kunde även säga när jag går på mitt schema och eftersom jag kan nattschemat så kunde jag ju sedan själv räkna ut hur sommaren ser ut. Blir kanon tror jag :) Man är ledig väldigt mycket när man jobbar nätter. Jag är dessutom ledig midsommarhelgen och det är faktiskt ganska skönt med tanke på att det är min tur att fira med grabbsen. Nåja nu är det påsk och vi kan ju ta en sak i taget :)


Nu ska jag återigen uppleva gårdagens underbara SM-guld genom det här klippet på älskade Färjestads hemsida :)






 


Kommentarer
Så här sa: Carro

Låter kul med skattjakt ju :) Va bra att du vet lite mer hur du ska jobba nu då. Alltid bra! Jag tror att jag oxå ska gå in o kika på klippet från gårdagen IGEN! ILY!

2009-04-09 @ 22:30:03
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Therese o Nellie

Du har så rätt i det du skriver, det är dom som väljer att inte närvara som förlorar mest på det.



Det värsta är bara att man som förälder ofta får sopa upp efter vad de ställer till med och det känns inte rättvist. Men jag är säker på att det känns mest i deras hjärtan, om dom nu har några.



Önskan att kunna skydda sina barn från allt är såklart stor, men samtidigt så är inte livet en dans på rosor och det ska dom lära sig med. Det känns som det viktigaste och finaste jag kan göra för Nellie är iallafall att finnas här i alla lägen och lova mig själv att aldrig bli som en av "dom".

Hoppas ni får en mysig påskhelg, även om inte killarna är hemma :] Kram

2009-04-10 @ 11:15:44
URL: http://fesan.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0