♥ JULEN 2009 ♥

Julen 2009, en av mina absolut bästa jular någonsin. Julafton var supermysig. Lagom till Kalle Anka anlände jag och mina barn hos Carro, Linus och ljuvliga liten Leon. Då hade systerstor med familj redan kommit dit. Allt var lugnt, skönt, harmoniskt. Precis så som en julafton ska vara. Lite senare kom Nicke och ännu lite senare även Mattias som ju jobbat hela dagen. Det gjorde ingenting. Störde inte ett dugg faktiskt. Vi hade en jättemysig morgon här hemma och sen bara flöt det på. Trots att Alice inte alls velat träffa tomten när vi pratat om det tidigare hävdade hon bestämt att "det är min tomte" när han väl kom :) Så duktig var hon. Väntade tåligt på sina paket och staplade dem sedan i hög på varandra efter hand. En kram bjöd hon också tomten på. Alice var nöjd, grabbarna var mer än nöjda och jag tror vi alla som var hos C å L tyckte det var hur bra som helst. När vi körde hem sent på kvällen sa Linus att det var den bästa julafton någonsin. Barnen fick absolut inte överdrivet med paket (skidresan är deras stora julklapp i år), men det handlar ju om så mycket annat när det är jul. Efter gröt och kaffe spelade vi paketspelet. HAHA det var en höjdare :)

TACK alla som var med och gjorde vår julafton så fin ♥

Juldagen var vi hos Mattias mamma och firade med Mattias pojkar. Jon, Caroline, Ebba och Esther var också där. Mer paket blev det då :) Alice fick bl.a en pippidräkt. Ja det var mycket Pippi den här julen. På julafton fick hon pippihuset (av oss) och en massa figurer till det (av Carro och Linus). Även juldagen var lugn och harmonisk. Skönt!

Annandagen bjöd på ett högre tempo. Släktgalej (min sida) i scoutstugan i Fjälkinge. Trevligt som tusan. Föräldrar, syskon, syskonbarn och syskonbarnbarn träffas, leker, äter (rester från alla julbord) och har knasigheter för sig :P Släkten delas i två lag och i sen är det tävlingar i form av stafett, frågesport och bygge. I år fick lagen bygga varsin  julgran. Galet, men kul :) Kör bilder på det ist för en massa tragga :)




Snäll tomte :)


Linus blev SÅ glad för sin Calle-skiva :)


Spännande :)


Kolla Leons julmat :P

 

 


Juldagen: 




Annandagen:






 



Kommentarer
Så här sa: Carro

Julafton var verkligen supermys! Så lagom och lugnt! Paketspelet var sjukt kul :) Inte annat än att man blir lite "ha-galen"... Men nu är julen över för detta år, snart väntar ett nytt spännande år att se fram emot och att få uppleva med dom man älskar. Och det ska vi fira in tillsammans med er, det är najs! ILY!

2009-12-29 @ 00:23:49
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Kan bara säga att julen har varit super! =)Allt har varit så roligt! Nu är det snart nyår nya tag gott nytt år sis! =) kram

2009-12-30 @ 22:17:02

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0