Grattis

Först ett stort GRATTIS till världens finaste mamma som fyllt år!
♥ JAG ÄLSKAR DIG ♥
 
På självaste nyårsafton ska det bli stort partaj och firande av mammi ute i Ovesholm. Önskar verkligen henne en fantastisk fest och massa skoj :) Jag och Mattias hade redan bestämt annat när festen planerades och tänker hålla oss hemma i nyår. Dessutom är Alice faktiskt inte särskilt enkel att ha med på stora fester (fest, dans och tjofaderullan är inte mycket att hänga i granen för en tvååring), utan det blir då att en av oss får bära, ha kolla och "vara barnvakt" hela kvällen. Så att ha henne med på en stor nyårsfest  känns faktiskt inte riktigt rätt gentemot henne. Men jag hoppas alla som är där roar mammi ordentligt. Det är hon verkligen värd!

Här hemma ska det firas lugnt tillsammans med Carro, Linus och Leon. Hur mina grabbs gör är ännu inte riktigt klart. Inatt sover de hos sin pappa iaf och jag antar att åtminstone Lucas stannar hos honom och firar i Fjälkinge där han har massor av kompisar. Är ju roligast så när man är 12 år!

Känns ganska vemodigt att 2009 går mot sitt slut. Det här året har gått i en rasande fart tycker jag. Det brukar iofs kännas så, men det här året är extremt. Ja vemodigt är det... Redan i januari måste jag börja plugga, hemmatiden med Alice är över och det gör ont att bara tänka på det. Framtiden känns skrämmande just nu. Jag mår dåligt av bara tanken på att vara utan Alice flera timmar/dag.

Men det kommer bli bra. Jag intalar mig det. Att det kommer bli hur bra som helst...

Ikväll hade jag dock riktig måste-va-med-Alice-till-hundra-procent-noja och slängde ihop badkläder till oss lite snabbt. Vi stack in till badhuset bara hon och jag. Ja det var verkligen bara hon och jag :) Var nog någon som simmade i motionsbassängen och en mamma med en liten pojke i barnbassänge som gick nästan direkt när vi kommit, annars hade vi tivolibadet för oss själva. Vi gick in i varmvattenbassängen och där var vi absolut ensamma. MYS! Visserligen var vi inte där förrän närmare åtta, men en timme räcker alldeles lagom till Alicen. (och mig!)

Ikväll/natt har jag fixat lite ny design här. Ville städa bort julen och tro det eller ej, men snart åker den ut från huset åxå ;)

NATTI


Kommentarer
Så här sa: Carro

Bloggen har blivit jättefin love! Låter supermys med ensamtid med alicen på badet :) ILY!

2010-01-01 @ 17:21:13
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0