Längesen!

Lääängesen el bloggo fick sig en uppdatering. Livet har dock inte stått lika still som bloggen...

I torsdags var jag och M med Alice hos "doktor-Per" ( Zetterlund i Åhus). Alice har alltid haft strul med sin mage. Hon är verkligen jättehård i magen och det enda de säger på BVC är att vi ska ge lactulos. Nu har vi gjort det i snart ett år och det känns som om det kan vara bra med en grundligare utredning. Känns liksom inte normalt. Hon har så fruktansvärt ont varenda gång hon ska bajsa och de klumpar som kommer är inte nådiga, dessutom är det alltid blod i rumpan/toalettstolen (jo hon bajsar ju där :) när hon är klar. Så nu är vi ordinerade laktosfri kost för att utesluta laktosintolerans. Inte så svårt att ställa om och ge Alicen laktosfritt,  Lilliz har jag haft det så nästan hela livet så vi har vanan inne. Förutom att vi testar med laktosfritt så togs det prover på gluten och mjölkallergi. Får väl se vad det visar när vi ska på återbesök om ett par veckor.

I fredags hade Alicen barnkalas :) Alla babysång-kompisarna var här och vi hade hur trevligt som helst. Vi träffades ganska tidigt så det bjöds på frukost och sen självklart tårta :) (Tredje gången vi gjorde Kitty-tårta!) Massor av fina paket fick hon. Bl.a. tre superfina tavlor gjorda av Mairos tyg med fem myror. Jag är helt käääär i dem :)  Kommer passa perfekt på Stjärnas rum! Alice var jättesnäll mot kompisarna och lånade glatt ut alla sina saker. Nja förutom sängen då... Minstingen i gänget var jättetrött och jag lät henne låna Alice säng. Det var inte alls populärt. När Alice fattade att kompisen faktisk skulle sova i hennes säng så pekade hon mot sovrummet och skakade på huvudet "naj naj naj.... Booooovvej".  På em kom Bästa Carro å Linus en stund. Trevligt! Så fick vi ju hjälp med att äta upp resterna av tårtan också :) Egentligen bjöd Alice lilla Bus på sitt barnkals också, men han har ju inte bahagat att komma ut ännu :) På kvällen hade vi världsmys. Jag, älsklingen och Alicen lagade gott och tog det bara sååå lugnt. Alicen var hur gosig som helst när vi soffmyste :)

Igår var det partaj! Storasyster och hennes kompis firade sina födelsedagar tillsammans. Hade en riktigt trevlig kväll (TACK för det!) och festade till en del :) Alicen var här hemma tillsammans med storebrödrar och farmor och det hade gått hur bra som helst. Det var faktiskt riktigt skönt att lämna både barnen och mammarollen hemma ett tag. Jag behöver tid med min M. Man uppskattar verkligen de få stunder av ensamhet som vi kan sno åt oss ibland. Just nu behöver jag honom hur mycket som helst känns det som.

Nähä nu dax att natta Liten..

..men först lite bilder:




*** Tredje kalaset :)***


***Älskade Bovvej  får självklart också smaka tårta***


****Underbara tavlor!! I LÖÖÖÖVE!!!***


FREDAGSMYS:


***Slappekväll :)***

 
***Hur mysigt som helst ju***

Kommentarer
Så här sa: Carro

Ah va Alicen ser cool ut där hon sitter i stolen :) Goding! Nej jag tycker det var riktigt dåligt av Bus att inte behaga komma när det vankas kalas, haha! Ses i veckan? ILY!

2009-02-01 @ 22:08:51
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: kusinen i bloggvärlden

Du Amanda, det kanske kan vara ett lite tips det här, min ena dotter var som din lilla i magen och är fortfarande...numera vet hon att pasta inte är bra eller banan..det upptäckte vi när hon var i din lillas ålder. det kan ju vara värt att testa kanske. Ha det gott

2009-02-02 @ 13:53:20

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0