Lilliz dag!

Lördag och här är det då rakt inte tid för paus eller vila! Tre av grabbsen är på cuper idag (tre olika givetvis) och förutom Lucas som spelar innebandy i Skurup så har vi förhoppningar om att kunna se lite av de andra grabbarnas prestationer. Men ikväll är det kalas och ja sånt tar ju sin lilla tid att förbereda. Eftersom det kommer bli en intensiv dag så latade vi till det genom att slippa laga mat och köpa färdigt istället. Nåja tårta vill ju Lilliz ha iaf och den ska bakas.

Imorse var det till att upp och gratta tidigt. Idag "fyller" Lilliz år ju :) Nja nästan iaf. Han fyller egentligen på tisdag men eftersom han inte är hemma då så kör vi hela rubbet idag. Självklart ska man få sång, frukost och paket på sängen när man firar födelsedag. En glad Lilliz fick förutom lite nyttogrejer en helt egen ny mobil. Gissa om han blev glad, Shiiiiiit, löd kommentaren :) Hade köpt den tillsammans med hans pappa och därför kunde det bli en alldeles ny. Är ju inte kul att alltid vara lillebror och få det gamla som blir över :)

Bilder från Lilliz dag kommer så småningom. Nu ska jag roa Alicen :) Hon springer omkring med sitt fotoalbum och vill kolla i det heeela tiden.

Trevlig helg!





Kommentarer
Så här sa: Miian

tittar inom lite snabbt.

såg du fick jobbet,vad va de jag sa!!!

GRATTIS!!!!!!!

Helt underbart bra ju dels eftersom du inte trivs på ditt nuvarande och sen vill du ha Alicen hemma länge.

kan ju inte bli bättre.

Grattis även till Lilliz som firas i förskott.

stressa inte ihjäl sig idag bara.

Kram

2009-02-21 @ 11:42:05
URL: http://miian.blogg.se/
Så här sa: Carro

Ibland får man faktiskt lata till det love. Det kommer säkert bli jättegod mat ändå =) Vi ses snart o vi längtar efter er! ILY!

2009-02-21 @ 16:20:31
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0