Saknar

Nu är pojkarna i Sälen, de åkte klockan två inatt och det var trötta grabbar jag följde ut till bilen då deras pappa var och hämtade dem. Pratade med dem för en stund sedan och då hade de bara en liten bit kvar till stugan. Unnar dem detta av hela mitt mammahjärta, vet hur mycket de älskar att åka skidor, vet att de får en underbar vecka med pappa, faster och kusiner och vet hur glada de är över att äntligen vara iväg. Jag är glad glad glad för deras skull... men ändå känner jag mig så jäkla tom och ledsen. Jag vet inte varför.

Jo kanske. Ledsen över att jag inte är där med dem. Ledsen över att alla mina dagar med pojkarna består av vardag, tvätt, städ, läxor, skola, mammatjat och rutiner.

Just nu behöver jag bara få vara. Vet varken ut eller in.

Saknar mina grabbs!

Kommentarer
Så här sa: Marie

Låter jobbigt men du en vecka går fort! Det är nog som du säger tvätt mat träning läxor det är vardag. Hoppas du får en trevlig vecka. Kram Marie

2009-02-22 @ 15:58:57
Så här sa: Stora sis

Visst är de jobbigt när barnen åker ifrån en, men som du skriver så ska man vara glad för deras skull å de vet jag att du är. De är snart hemma igen å då blir de vardag igen. ILY

2009-02-22 @ 16:31:51
Så här sa: Stora sis

Nu är de jag igen =) skulle bara tacka för en trevlig lördag. kram

2009-02-22 @ 16:33:09
Så här sa: Sara

Hej vännen!



Vet du vad.....det du känner att alla dagar bara är en massa rutiner.....det är dessa dagar som ens barn alltid kommer att komma ihåg av sin barndom! De kommer att se tillbaka med ett leende! Veta att de hade en trygg uppväxt hos mamma, med en mamma som hade kontroll och rutiner och regler! En plats, där de i stort sett slapp tänka och bara kunde vara barn! Barn med rutiner och regler, blir fina ordentliga människor, som i sin tur kommer att lära sina barn detsamma!



Du är en fin mamma och dina killar.....de älskar säkert livet med dig! Tro mig!!!



Kram Sara

2009-02-22 @ 17:36:10
URL: http://sara75.blogg.se/
Så här sa: Sandra

Det är jobbigt att sakna sina barn. Jag har inte varit ifrån mina så länge som en vecka men med tanke på hur mycket jag saknar dem efter en dag så kan jag knappt tänka mig hur det känns med en hel vecka... Men snart är de hemma igen :-)



Jag känner så igen mig i det du skriver med att det bara är "same old story" vareviga dag. Jag är sååå trött på det just nu.

Hoppas du får en mysig kväll (och vecka) i alla fall.

Kram

2009-02-22 @ 19:53:40
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Åh love vet inte vad jag ska säga. Men jag vet att du är en fantastisk mamma som finns för dina barn ALLTID. Jag vet att du ger dom en enorm trygghet varje dag. Och vi kan ju alltid hoppas att vi snart kan åka skidor tillsammans o då får du oxå uppleva det som pojkarna älskar. ILY! Massa massa massa kramar

2009-02-22 @ 20:49:14
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0