...

...Inget glättigt "vad-jag-gjort-idag-inlägg"  (det vet ni ju redan - burit Alice) Nej ikväll funderar jag...

Önskar att livet vore sådär underbart, enkelt och härligt som det är ibland - men just ikväll är det inte det och då har jag så himla lätt för att börja grubbla och fundera. På allt. Precis ALLT. Ibland känns det dock som att man fastnar i sina egna tankar, som om man mest irrar omkring och inte riktigt får grepp på hur man ska komma vidare.. Fast kanske är det bra att man åtminstone funderar, för vem f-n ska annars åstadkomma en förändring?!

Jag vet att jag har miljoner saker att glädjas över och att vara tacksam för. Det är jag också. Jag är glad och tacksam över mycket i mitt liv och jag tänker på det dagligen. Men allt är inte lika kul, allt är inte lika bra alltid och allt är inte som jag skulle vilja att det vore.

Det finns saker jag avskyr. Jag avskyr när jag blir jagad, när andra ålägger mig krav som jag faktiskt aldrig bett om. Jag tycker inte om att när mina val ifrågasätts och när andra påpekar hur jag borde gjort eller valt istället. Jag har ett stort behov av att, utifrån mina förutsättningar,  styra mitt liv själv. 

Det finns saker jag uppskattar. Ibland uppskattar jag ensamhet oerhört. Jag uppskattar människor som finns för mig i stunder då jag behöver. Jag uppskattar när jag får finnas för dem som behöver mig. Ömsesidig vänskap betyder otroligt mycket för mig. Och den mäts inte av samtalstiden på mobilen eller i antal skickade sms.

Det finns saker som gör mig glad. Jag blir oerhört glad då jag får vara tillsammans med människor som jag tycker om. När jag lyckas eller när någon jag tycker om gör det. När jag känner mig älskad och behövd för den jag är och inte för det jag gör... När livet känns sådär underbart, enkelt och härligt som det är ibland.


Nighty



Kommentarer
Så här sa: Sara

JAG älskar ju DIG!!! Glöm aldrig det hjärtat!



PUSS!

2009-02-05 @ 00:19:35
URL: http://sara75.blogg.se/
Så här sa: Carro

Du vet att jag redan tycker som du love! Så jag tror inte du känner dig jagad av mig eller att jag uppskattar dig enbart för det du gör. Jag uppskattar mest att du är den du är och att du sen gör min värld bättre genom att alltid finnas, gör det hela bättre :) ILY!

2009-02-05 @ 15:18:16
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0