Det kliiiiiiiiiiiar!!!

Fredag och här är vi ganska trötta. Har precis lagt en ilsken men så trött Alice i sin säng. Natten var inget vidare. Ganska kli-ig om man nu kan säga så :) Alice har sovit oroligt och vaknat flera gånger. Nu har jag iaf ringt vårdcentralen och fått Tavegyl utskrivet mot klådan. Stackars Liten har ju ingen aning om vad det är som händer och varför det kliar hela tiden :/ Hade föredragit att  hon fått vattkoppor när hon var lite äldre, liksom ganska svårt att förklara det här med barnsjukdomar för en ettåring :)

Hade önskat att det fanns tid för lite lugn och mys i helgen men antar att den ist blir ganska intensiv. Kalas här imorgon och även om det är kul att träffas så medför det en massa som måste förberedas. Vi har inte ens bestämt ordentligt vad vi ska bjuda på ännu :/ Denna gången är det kalas för M´s sida och det är både Alicen och hennes storebror som ska firas. Nu när Alice sover ska jag baka tårtbottnar, tänkte iaf göra den fina Kittytårtan till imorgon också :)


Trevlig helg







Kommentarer
Så här sa: sis

trots sina prickar verkar hon vara glad! men de är inget kul när man inte får sova. Tråkigt för liten tjej. Hoppas ni får en bra helg!

påk sis stor

2009-01-16 @ 16:32:43
URL: http://Pajzon
Så här sa: Marie

Så söt hon är prickiga Alice hoppas kalaset går bra o du tårtan är ju super god! Ha det bra i helgen kram Marie

2009-01-16 @ 18:14:13
Så här sa: Carro

Tack för idag love! Alicen är alltid söt, med eller utan prickar. Hoppas dom försvinner snabbt iaf, inte kul med kli :( Kanske tavegylen hjälper lite oxå! ILY! (och lyx för dom som får äta kittytårta då...!!) ;)

2009-01-16 @ 19:01:44
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0