En härlig utflykt

Idag har vi varit på en härlig utflykt tillsammans med M´s bror och hans familj. Mysigt som tusan. Vi var vid deras "stuga" och hade en skön utedag tillsammans. Bäst av allt var såklart att dammen som ligger där var frusen och att grabbarna kunde åka skridsko på den. Gissa om det kördes och spelades hockey :)  De hade hur kul som helst och även Alicen njöt av att vara ute. Vi grillade korv och pojkarna fikade med skridskorna på :)  Ja nu när jag tänker efter så hade de faktiskt på dem från det att vi kom dit tills vi körde hem :)


I kväll var jag med mellansyster och hälsade på pappa som ligger på sjukhuset. Har varit där de tre senaste dagarna och han uppskattar verkligen våra besök. Det märks. Det känns bra att köra dit och hälsa på, även om det ska erkännas att det är lite jobbigt att det blivit som det blivit. Men det är en lång historia. NU är NU och tänk hur vi än styr våra val så är det faktiskt bara nuet och framtiden vi kan påverka.


Nu ska jag krypa ner, nöjd och glad över just dagen som varit idag.

Nighty

De finaste jag vet:



 









 



Kommentarer
Så här sa: Carro

Massa mys med utflykt! Så härligt att göra ngt annat ngn gång :) ILY!!

2009-01-07 @ 10:32:37
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Härligt med utflykt! Det gillar vi i vår familj också.

Vad säger du om imorgon?? Fortfarande pigg på fika och REA?

Kramen

2009-01-07 @ 12:26:42
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Vilka underbara bilder! Härligt när man kan åka skridskor det gillar ju grabbsen. Ja besöken uppskattas verkligen ses kram kram

2009-01-07 @ 19:25:59

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0