Ensamkväll

Bidde ingen friskis. Jag orkade faktiskt inte stressa iväg. Får bli imorgon ist då. Imorgon lär jag behöva det dessutom. Känner redan rastlösheten komma krypandes. Inte lätt att hitta på något utanför hemmet med en bebis full av vattkoppor ju. Egentligen är det simstart imorgon, men det är ju liksom inte läge att babysimma heller precis.

Ikväll ska jag njuta ensamhet. Nja barnen är förstås hemma, men de är på väg i säng en efter en :) M är och tränar och ibland är det förbaskat skönt att bara vara ensam. Själv ska jag ägna en hel timme åt en av storfavoriterna. Winnerbäck och hans musik är absolut något utöver det vanliga. Tänker definitivt INTE missa filmen på SVT om en liten stund!

Ikväll har jag beställt böcker till Alicen. Innan var vi med i Go´boken, men det var faktiskt ganska dåliga böcker och till hutlösa priser tyker jag. Föredrar Adlibris ist :) Som jag nämnde för någon dag sedan så älskar hon boken Knacka på (och även Hitta på) av Anna-Clara Tidholm. Jag börjar dock  tröttna liiite smått på dem (har läst Knacka på sju gånger idag!) I serien finns det två böcker till som nu är beställda. Ska bli kul med lite variation :)

Ha en fin kväll!





***Bäääääst enligt mig***

  
***Bääääst enligt Alicen :) ***

Kommentarer
Så här sa: Marie

Ja han är bäst jag såg oxå filmen skit bra. Skönt o vara sj ibland det är man ju ganska ofta. Kram Marie

2009-01-14 @ 22:26:49
Så här sa: Sandra

Trist med vattkoppor! Inget Friskis för mig heller idag men vi ses kanske där imorgon. Har inte bestämt vilket pass jag ska ta.

Tack för boktipset! Släkt och vänner har efterlyst 1årspresentsönskelista :-)

Någon Anna-Clara Tidholm-bok har vi inte så den står nu på listan.

Kram

2009-01-14 @ 22:50:50
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0