2008 - 2009

2008 mitt bästa år ever, känns nästan lite vemodigt att det tog slut. Tänk bara vilken start vi fick på det nya året. Den 3/1 föddes vår Alice. Efter en lång kamp, många tårar och mycket besvikelse blev vår saga sann och vi fick till slut vår älskade stjärna. Det är för stort att försöka pränta ner i ord hur det kändes, hur det känns, men tacksamheten berör mig fortfarande varje dag. Hela året har jag varit mammaledig, njutit av dagar tillsammans med Alicen, fått många nya mamma-vänner genom babysången, njutit av eftermiddagar tillsammans med grabbarna när de kommit från skolan, haft förmånen att vara ledig alla lov, alla studiedagar och fått TID med mina barn. Inte undra på att 2008 är året med stort Å.

Igår hade vi ett mysigt nyårsfirande med Carro å Linus. Ett alldeles lagom firande med god mat, lite dricka, spel och tolvslag tillsammans med de bästa.  Alicen gillad inte raketerna. Max tände ett par tidigare på kvällen och de uppskattades not! Hon sov sig dock igenom det mesta av tolvslaget så det fixade sig. Tyvärr var Alicen lite kass igår och inte på topp, men det kan man ju inte va jämt ellerhur?! Pojkarna var med sin pappa och firade. Meningen var egentligen att de skulle vara hemma, men så blev deras pappa bjuden på en större fest med många barn som Lucas å Linus trivs tillsammans med. Kunde ju självklart inte hindra dem från att åka bara för att det "var min nyår". Barnen har inte valt det här, de ska inte behöva stå emellan utan i möjligaste mån få välja själva tycker jag. Kul hade de haft iaf, pratade precis med Lucas å han var glad :)

Nä nu ska jag mysa Stjärna som precis vaknat. Bilder från nyår kommer kanske inom kort.






Kommentarer
Så här sa: Therese o Nellie

TACK desamma! Hoppas ni hade en trevlig kväll igår.

Resonerar precis som du angående barnen, Nellie kommer oxå få välja själv när hon blir större och kan det. Hon har ju inte valt detta :] Tråkigt med föräldrar som bråkar om att det är deras "tur" att ha barnen. Kramkram.

2009-01-01 @ 15:46:19
URL: http://fesan.webblogg.se/
Så här sa: Carro

Tack för igår! :) ILY!!!

2009-01-01 @ 15:52:31
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Miian

Mys nyår!

stackars Alicen som var kass och rädd :(

Nu fyller hon minsann snart 1år ;)

Kram

2009-01-01 @ 22:05:37
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0