Lovely Lilliz | nyklippt stjärna

Blev en mysig tur till stan idag. Jag och Alice var först hos Ulrica och Alice blev klippt. Första gången hos frisören, det måste antecknas :) Syns visserligen knappt att hon är klippt och det var inget hon uppskattade att göra heller precis, hon vände och vred på huvudet och sa betämt NEJ! Nåja trots allt så gick det hyfsat bra (antar att Ulrica är van) och de värsta tofsarna vid öronen är nu tillsnyggade :) Sen blev det en runda till PO.P. Kalasrea där nu ju och jackan jag redan bestämt att Alice ska ha till våren var nedsatt med hela 30%, najst :) Förutom jackan blev det en tröja till Alice. Efter PO.P fick vi trevligt sällskap av Bästa Carro och Linus i stan. Vi lunchade på Trendie och tog sen kaffe här hemma. Alice gav förresten på egen hand bort en tröja till lille Bus idag. Klura på hur det gick till om ni vill :) Bus som ju är Bästa Carros (och Linus) bebis kan komma vilken dag som helst nu. Sååå spännande!! Enligt BM´s beräkning ska han komma imorgon och enligt UL den 2 februari. Jag tycker han kan komma NU :) 

 Ikväll har jag inte orkat göra så mycket. Sjukt trött efter Alice alla nattliga bravader.  Jag och Linus har legat i hans säng och plöjt igenom en massa kapitel ur  "Lotta på bråkmakargatan". Det är mys det :) Själv är jag tokig i flera av AL´s böcker och Lotta är definitivt en av favoriterna, den bjuder på en massa skratt. Lilliz bjuder förresten på en hel del skratt han också. Idag läste vi om när Lotta och hennes syskon hittade små fågelägg i skogen. Jag passade på att fråga Linus varför man inte ska röra fågelägg eller fågelungar om man hittar dem i naturen. Lilliz tänkte efter och sa sen självklart:
- Man kanske kan få fågelinfluensan :)

Ja han har bjudit på många skratt min lillkille. I söndags frågade han om inte färgen var uppfunnen förr i tiden, typ på 70-talet. Han hade nämligen varit hos sin farfar och tittat på gamla kort och de var alla svartvita :)

Hugs







***Fina jackan***






Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för idag sötisar! Och jag tror Bus tackar så mkt för tröjan oxå ;) Han är väl så pass stor så han kan ha den när han kommit ut...envis som mig verkar det som. Får väl se om BM har ngt uppiggande att säga imorron (idag). Nu är jag trött o har haft en massa förvärkar o ont i ryggen ikväll. Borde kanske springa på stan oftare ;) ILY!!

2009-01-22 @ 00:10:22
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0