Händelserik fredag

Fredag IGEN! Jisses var tar veckorna vägen?! Härligt med helg iaf :) Jag och Liten tog ett bad imorse. Det var inte alls meningen egentligen utan tanken var att JAG skulle duscha, men tja sen är det ju inte så svårt att räkna ut resten. ENVISA unge försökte på egen hand klättra i badkaret med pyjamas och hela köret. :) Badet gjorde att vi fick en skön start på dagen iaf då jag var sjukt trött imorse. Alice sovvanor har inte förbättrats något nämnvärt :/ Inatt eller rättare sagt väldigt tiiidigt imorse vaknade hon tokarg. Hon gallskrek verkligen och jag var helt säker på att hon hade jätteont nånstans. Men så började hon skrika "dä" och peka mot hyllan i sovrummet där vi ibland sätter vällingflaskan när vi nattar henne... Välling var det hon ville ha och för det höll hon på att väcka hela kvarteret :S Det finns humör i fröken envis vill jag lova.

Efter bad och en rejäl grötfrukost somnade Alicen tvärt för en liten stund sedan. När hon vaknar bär det av mot stan. Känns som om vi har ganska späckat schema idag. Först lek och fika med mammorna och bebbarna på Barbacka, sen skulle jag behöva upp till stan en runda. Mina träningskläder är allt annat än snygga :( men de är ju välanvända iaf :) I vilket fall är det INTE kul att träna i sunkiga kläder, så lite uppfräschning där tack! Ikväll blir det badhuset med älsklingen och alla barnen, sen får det bli hämtmat och soffmys efter det.






Kommentarer
Så här sa: Marie

Låter härlig med badhuset! O sen kan det vara skönt att slippa stå vid spisen när det är fredag. Ha det gött i helgen kram Marie

2009-01-23 @ 14:17:36
Så här sa: Carro

ÅH låter som en supermysig fredag! Jag vill oxå till badhuset, men det lär ju dröja!



Idag har jag haft pain in my body, sovit nästan hela dagen. Sammandragningar o ooooont i ryggen. Men sen inget mer. Nästan lite besviken ju!



Njut av er mysiga fredag love! ILY!

2009-01-23 @ 17:17:11
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0