Vecka tre

Måndag och jo jag överlevde helgen :) Lördagen var dessutom riktigt trevlig. Vi var hos Carro å Linus på besök. Beställde god thaimat (jag älskar) och spelade spel. Hur trevligt som helst.  Alicen var så snäll att hon faktiskt somnade i deras säng så vi kunde stanna länge. Brukar vara dömt att misslyckas att lägga henne när vi inte är hemma, men hon trivs väl lite extra bra hos KA (Carro) som hon kallar henne :)  Söta unge!

Bebis (jag vet hon är ETT år) och jag har haft en mysig morgon. Jäklar vad Alicen äter nu då! En portion gröt, en macka och en halv banan blev det  till frukost. Förstår mig inte riktigt på henne, vissa dagar lever hon på absolut ingenting och andra dagar äter hon mer än hon under sina dåliga perioder kan göra på en hel vecka :S De senaste kvällarna har hon blivit arg när vällingen i flaskan tagit slut och jag tror hon har satt i sig mer i helgen än hon gjorde under hela december ;)  Så nu jäklar kan vi inta BVC för extra viktkontroll!

Äntligen vecka tre och vardagen startar på riktigt. Idag är det babysång och på torsdag börjar simmet. Ska bli kul att träffa alla igen. Idag börjar dessutom friskis äntligen med jympapass. Gissa vem som ska dit?! Undrar om senaste tidens taskiga humör haft något med bristen på jympa att göra? Jag mår verkligen kasst av inaktivitet. Så idag intar vi stora salen och hänger med på ett medelpass :) Ganska spännande att komma till friskis så här i början av året. Det är alltid en massa folk på passen, antar att det är mååånga nyårslöften som ska uppfyllas :) Själv har jag bara ett:  leta jobb!





Kommentarer
Så här sa: Carro

Idag ska vi till otroligt roliga maxi, så vi tänkte titta förbi. Får se om ni är hemma eller om ni är iväg o sjunger ;) Hoppas allt är bra med Alicen o hennes krångliga mage, vi har tänkt så mkt på henne sen ni var här. Ses kanske sen! ILY!!

2009-01-12 @ 11:51:39
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0