VILL HA!

Myyysfika med på Barbacka med mammor å bebbar, men oj vad folk där var idag. Nästan för bra för vår del faktiskt. Ljudnivån var hög och det kändes stundtals som om man var tillbaks på jobbet :/ Jobbet ja, det är något jag grubblar mycket på förtillfället. Blir nog svårt att få in Alice på den förskola vi vill, hmm den enda vi kan tänka oss faktiskt. Ringde dit häromdagen och det var många barn i kö. Så jag vet i f-n. Jag vill Inte lämna henne nån annanstans, jag vill inte lämna henne alls :S Definitivt besked får vi inte förrän i april och till dess är det bara att vänta.

Efter Barbacka begav jag mig upp i stan för att köpa träningskläder. Hittade på Stadium :) De är verkligen toppen därinne tycker jag.

Nu har jag spanat in lite Molo-nyheter på nätet. Älskar deras kläder och vårens kollektion är sååå fin! VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA:





Kommentarer
Så här sa: Miian

oj fullt ös,men förstår dej..ibland kan det bli för mycket stök och stim när man är på de få allmäna ställena som finns,man pallar inte hur mycket som helst ;)

SKönt att Alice är frisk och kry nu,verkar ändå ha varit en gaaaanska smärtfri vattkoppor tid?



Får man undra vilket dagis det är ni vill ha in Alicen på?

Nyfiken i en strut-tittar ut!

Ha nu en underbar helg!

Kram

2009-01-24 @ 12:09:18
URL: http://miian.blogg.se/
Så här sa: Therese o Nellie

Du har så rätt så, det går ju över och redan nu ikväll känns det bättre. Måste bli bättre på att slappna av och låtsa saker och ting ta sin lilla tid.



Håller tummarna på att ni får det dagiset ni vill, det är ju viktigt att det känns helt hundra.



Kramar

2009-01-25 @ 19:47:53
URL: http://fesan.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0