Måste måste måste göra ingenting!

Vilken kväll! Lugnaste kvällen på ja jag vet inte hur länge. Visserligen har jag massor som jag borde gjort, men efter ett härligt friskispass hoppade jag över alla måsten och tog en riktig soffkväll ist. NU har jag dock lite dåligt samvete, är ju en hel del jag kunde gjort ist och sånt känns liiite stressande. Skulle ägnat en stund åt tvätten, kunde rensat i byrån som står i klädkammaren, borde röjt på Linus rum.. Men va fan, en sån här kväll får man inte för ofta. Kan ju säga att de kvällar jag sitter i soffan innan klockan slagit 22 är lätträknade nuförtiden. Det händer sällan eller aldrig.

M är och tränar och grabbsen har varit på hockey med sin pappa så jag passade på ikväll. Kröp ner med en smoothie och senaste numret av Mama när Alicen lagt sig strax innan klockan åtta. Ahhhh det är inte mycket som krävs för att man ska finna njutning i vardagen. Men fy vad jag är dålig på det. Jag gör först alla måsten och sen får det lilla som blir över gå till det jag egentligen vill lägga tid på :S Önskar jag hade förmåga att prioritera annorlunda. Om en vecka kommer jag troligtvis ha glömt alla de där måsten som jag gjort idag, men den här kvällen kommer jag garanterat komma ihåg.

Varför är det så svårt att ägna lite mer tid åt det som kanske egentligen är de viktigaste måsten av alla?!





Kommentarer
Så här sa: Carro

Bra val du gjorde ikväll love tycker jag! En sån kväll som du hade ikväll försvinner lätt, men det gör inte alla måsten. Dom finns alltid kvar! ILY!

2009-01-28 @ 23:34:26
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: sis

De låter som du hade en super skön kväll. Måsten är hemska, dom kan lätt göra en stressad! ILY

2009-01-29 @ 08:27:22
URL: http://Pajzon
Så här sa: Miian

hej babes!

nu var det ett tag sen jag kikade in,vintergatan var jag med sugen på att söka till,har bara hört väldigt fina saker om det.

Av nån konstig anledning blev det inte så,men jag ska hålla alla tummar och tår för er att Alicen får plats där.

Är det tänkt att hon ska börja till hösten eller?

Ha en underbar helg.kramis

2009-01-30 @ 22:46:58
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0