Bakken och altanfix

Igår var jag på Bakken med Lucas och hans klass. Jisses om jag skulle gått i mellanstadiet så hade jag velat gå i en klass som den, vilket underbart härligt gäng! Jag förstår att Lucas gillar skolan och jag förstår att han gillar sina klasskamrater! Vi hade en fantastisk dag tillsammans. Bussen gick från skolan vid niotiden. Vi var 52 stycken som åkte med. Glada barn och trevliga föräldrar gjorde t.o.m bussfärden lyckad. Jag är så otroligt glad över att Lucas är en del av  den gemenskapen. En heldag på Bakken blev det och vi hade det hur mysigt som helst. Barnen åkte karuseller för glatta livet, vi vuxna gick runt och pratade med varandra och med de ungar vi stötte på, tog det lugnt i parken, satt och pratade och skrattade tillsammans. Strax efter tio var vi hemma igen :)

Alice är fortfarande sjuk. Just nu sover hon faktiskt, hon var helt slut. Att ha feber tar på krafterna. Själv håller jag (fast att jag sitter här)  egentligen på med att fixa till på altanen. Vi köpte nya möbler till den i helgen och idag var jag och köpte lite nya blommor. Fint är där snart :) Ikväll hoppas jag att vi kan sitta ute en stund, dricka ett glas vin och vara tillsammans, älskling och jag. Känns som om det var evigheter sedan :/ Har inte ens pratat bröllop de senaste dagarna. Nä hur ska vi hinna det när vi inte ens hinner prata vardag?? TRÅKIGT när det är så här. Men men måtte barnen komma i säng i tid och vädret vara med oss ikväll så vi kan sitta ute en stund och bara vara. Avskyr när det inte känns VI.

Jaha vad tråkigt slut det blev på det här inlägget nu då, det som började så bra. Avslutar med lite bilder från gårdagen för att väga upp det hela lite :)




    

ÄLSKAR DIG!

Kommentarer
Så här sa: Carro

Låter som ni hade en fantastisk dag igår :)



Roligt att göra fint på altanen, ni hade jättefint förra sommaren oxå!



Hoppas alicen kryar på sig snart, då kan vi fika! ILY!

2009-06-02 @ 22:17:46
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Bakken är ju så kul o komma till! Förstår att barnen åkte mycket, låter som ni har haft hur trevligt som helst! Ja du altan uterum blommor fint ska man ha då njuter man av att bara få vara! Hoppas det blev så för er ikväll! Ha det bra alla kramar till dig! Marie

2009-06-02 @ 22:24:30
Så här sa: stor sis

wow va kul ni haft de, de är härligt att få följa med sina barn på såna mysiga utfärder, den tiden kan jag sakna! hoppas ni fick en mysig kväll på altanen =)

2009-06-03 @ 11:27:54
Så här sa: Mia

Nä men dina var super fina !!! Jag gillade dom skarpt. Enkla men stilfulla !!



Asså, jag hittar inte bilder på ljus stakarna på nätet. Jag ska låna en kamera så du kan se :)

2009-06-03 @ 18:28:22
URL: http://focim.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0