Inga kläder

I förmiddags begav vi oss till mammi för där skulle det idag sys dukar til bröllopet. Jag är allt annat än vän med symaskiner, nålar och trådar så det är M´s mamma som fått det mesta jobbet. Men vi var där och sällskapade och åt frukost iaf :) Sen, lagom som maskinen plockades fram, körde vi till stranden (smitare :P Men vi hade faktiskt tre varma kids med oss!) Väl framme på beachen anlände molnen ungefär samtidigt med oss. Det blev alltså ingen längre stund vi var där. Fick iaf träffa båda systrarna och även delar av systerstors familj :)

I eftermiddags körde jag och Lucas till stan. Skulle kolla kläder till honom, men det blev ingenting. Svårt att hitta något alls till honom just nu. Finns inte mycket som passar på barnavdelningarna och på vuxen är utbudet inte heller så stort. J-store har ju tidigare haft en del, men där fanns absolut nada. Förresten så ska hela affären läggas ner.

Nu försöker jag natta trött Alice. Det går sådär kan ja erkänna. MAAAAAAMMMMA ekar det från sovrummet och jag tittar in till henne då och då. Hon är envis som synden. Måste vara en egenskap hon fått från sin pappa :)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tråk att molnen kom till åhus idag. Varmt hemma ju! Synd ni inte hittade ngt i stan. Men ska j-store läggas ner!? Why? ILY!

2009-06-30 @ 23:08:34
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0