Jodå jag lever...

Började midsommarafton med att sova halva dagen (efter två nattpass var det nödvändigt). Inte så midsommar brukar se ut eller börja precis, men det mesta är inte som det brukar just nu. Nåja, när jag sovit klart åkte vi ut till J och C för att fira lite. Älskling kom flera timmar efter oss, han har nämligen också jobbat. Firandet var lugnt, trevligt och som vanligt väldigt lättsamt tillsammans med det sällskapet. Jisses vad jag trivs med dem! Vi bara ÄR och allt är så okomplicerat. (Längtar till vecka 31 då det bär av på lite semester tillsammans!)

Förövrigt är livet ganska intensivt just nu. Jag jobbar (och tycker det är kul!), M jobbar och vi försöker även få till en fungerande vardag och  ett familjeliv. Vi lyckas sådär kan jag säga. Inte helt enkelt att få ihop pusslet när båda jobbar natt. Men men det blir bättre.

I onsdags var vi  förresten på Skånes djurpark och hade det mys med Alicen. Det var verkligen en underbar dag på alla sätt :)

Bilder följer:



 



Finaste midsommar-kusinerna...






...trivs tillsammans



Skånes djurpark:



(Bovve - viktigast av alla på djurparken)


Glass är ett måste när man är på utflykt!

   
Alice blev JÄTTEARG när hon inte fick gå in till "AEE" (nalle).Hon ville kela på nära håll. Själv är jag glad över att vi plåtade gosedjuren på andra sidan staketet :)


Middagsdax!

Kommentarer
Så här sa: Carro

Fiiiina sommarbilder :) Är oxå glad att Alicen fick nöja sig med att kela med bovve!



Hoppas ni hade en underbar midsommar. ILY!

2009-06-20 @ 14:56:38
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0