Heeeej...



 





.... Det var ett tag sedan sist, men jag har faktiskt inte haft tid. Eller lust. Just nu har jag jobbat ganska mycket och tiden som finns över gå definitivt till annat. Önskar att den räckte till åt mer, men nu är det som det är. Hur som helst så är det kul på jobb. Skönt att komma hemifrån lite och kul att träffa nya människor. Att jobba natt passar mig perfekt, lite synd att det bara är ett sommarvik men vi får väl se vad som händer till hösten. Kanske dax att ta tag i det där med att börja plugga?! För tillbaks till mitt ordinarie jobb vill jag inte. Ännu mindre nu när jag provat på något annat. Dax att gå vidare.

Har jobbat inatt och när jag kom hem sov jag några timmar. Ställde klockan på tolv för jag ville verkligen få ut lite av det fina vädret och njuta av tid tillsammans med mina älsklingar. Det funkar ju att inte sova mer om man inte ska jobba nästkommande natt och det ska jag inte. Ikväll är jag leeedig. Jag, älskling och Alicen tog en runda till stan. Skulle kolla skor till mig (till bröllopet) men hittade inga så vi kom hem med lite grejs till Alice istället. Var inne på po.p Som ju har ännu mera rea nu. Två t-shirts, ett par mudd-shorts och en pyjamas blev det till fyndpris :)


Var också inne på Vincent och köpte en ny väska till Alicen. Fick bli en rosa denna gången. Hon har redan en likadan fast röd, men jag råkade visst lägga beslag på den nu när jag jobbar. Perfekt att ha med sig nämligen :) Dessutom är den perfekt att ha som skötväska och hänga på vagnen nu när Alice är så pass stor så att man inte behöver asa med sig halva huset när man ska någonstans.

Efter snabbrundan i stan körde jag och Alicen till Åhus. Älskling jobbar inatt så han fick vi snällt lämna hemma :( Jag och Alice var nere på stranden en stund i eftermiddags. Vi grävde, myste, fikade och badade. Jisses, att vara där och bara få njuta av henne och allt hon har att upptäcka får mig verkligen att må bra. Som balsam för själen.

När vi varit i Åhus en stund mötte vi upp Lilliz som kom dit med sin pappa. Jag, Lilliz och Alice stack och käkade. Fick bli pizza. Lite lyx att äta ute :) Hur mysigt som helst var det och återigen fick jag njuta av tid med mina älskade. Det viktigaste av allt. Sen körde vi bort och hälsade på Lucas som ju fortfarande är på läger. Han trivs som fisken i vattnet! Vi stannade ett par timmar, tog en härlig promenad, pratade och var tillsammans ♥










Måste förresten avsluta med ett litet tips :) Alice älskar att duka, fixa och greja vid sin spis och ganska länge har jag varit sugen på att köpa kakor och annat i tyg åt henne (Bombadill) men så tycker jag faktiskt att det är hutlösa priser på de kreationerna. 129:- för en glass, 69:- för en kanelbulle och 49:- för en liten chokladboll, DYRT tycker åtmintone jag, särskilt som man vill ha lite av varje. Något intresse (eller kunskap) för att sy, virka eller sticka har jag absolut inte men via Tradera och Blocket hittade jag till denna tjejens blogg. Jättefina virkade kakor och jag beställde en hög till Alicen. De anlände i postlådan igår (snabbt levererat) och de var verkligen helt ljuvliga, dessutom väldigt billiga. Rekommenderas varmt till andra små flickor (eller pojkar för all del) som tycker det är kul att bjuda mamma och pappa på fika :)



*** Finfina kakor :)***


Nu dax att sova. Imorgon är jag ledig och jag tänker ta vara på varenda minut  tillsammans med dem som jag älskar mest av allt.

Natti

Kommentarer
Så här sa: Marie

Härliga bilder!! Skönt att du trivs på jobbet! Ha en bra dag i solen. Kram kram

2009-06-25 @ 06:17:22

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0