TröttaZzzzz....t

Hjälp vad trött jag är. Nej det beror inte på att jag genomfört första arbetsdagen utan snarare på att jag knappt sovit inatt. Försent kvällskaffe och en massa att fundera över igårkväll gjorde sitt och när jag väl somnat vaknade jag stup i kvarten :S Så ikväll blir det inget långt bloggande utan nu väntar snart en kopp te och en kvällsmacka och sedan blir det sängen. Älskling jobbar inatt, men jag tror faktiskt att jag ska kunna sova iaf. Hatar att sova utan honom, men ikväll är jag verkligen urtrött.  Första introduktionsdagen (av två) på sommarjobbet idag och jag tror det kommer bli hur bra som helst. Intro imorgon också och sen ser jag verkligen fram emot att å börja jobba på riktigt. När jag kom hem i eftermiddags hade älsklingen lagat middag och när vi ätit körde han till jobbet. Själv  ringde jag Lilliz  ♥ (som ju är hos sin pappa denna veckan) för att kolla hur han haft det idag. Han har nämligen varit och besökt sin nya skola och träffat sina blivande klasskamrater. Toppen tyckte Linus! :) Och det tror jag absolut också att det kommer att bli.

Efter det ägnade jag resten av eftermiddagen och kvällen åt det här:






 



   



♥♥♥ Jag älskar er ♥♥♥

Kommentarer
Så här sa: Carro

UNDERBARA bilder! Så fina dom är! Ser varmt ut oxå, fast idag har det ju varit kallt!



Va skönt att det gick bra på jobbet idag! Hoppas du kommer trivas bra där i sommar.



Ja verkligen skit med klänningen, hoppas den andra bli bra! Men fin var den iaf! ILY!!

2009-06-08 @ 22:57:39
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Vilka fina bilder på barnen. Mysigt!

Skönt att det känns bra på jobbet. Perfekt att kunna jobba så nu i sommar. Dryga ut föräldradagarna och kunna va hemma mer i höst. Här är det ett himla pusslande men det går rätt bra ändå.



Kramis

2009-06-09 @ 08:48:10
URL: http://loppanbus.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Härliga bilder =)Hoppas du har sovit inatt fast sängen brevid var tom! Det är min alltid i veckorna men då sover jag som bäst, ingen som snarkar! Kram Marie

2009-06-09 @ 12:06:09

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0