Kvällen innan arbete

Så var det söndag och helgen susade förbi. Haft en toppenhelg! Igår var liten Leon med familj  på besök. Vi grillade, tittade på fotboll (ja det kunde vi ju avstått) och hade trevligt. Denna helgen har jag också fått lite bonustid med grabbarna som varit hemma trots att det egentligen skulle varit hos sin pappa. Han var bortrest och grabbsen var självklart här, myyyse! I sommar blir det en massa pusslande med dagar/helger och ledig tid. Utgångspunkten är självklart att den som är ledig har killarna hos sig.

Idag har vi suttit och kollat på lite olika semesterförslag. Något ska vi nog få ihop för trots att jag jobbar hela sommaren så har jag faktisk tre veckors ledigt i mitt schema! Inte illa, jag gillar nattjobb :) Det där med semester är dock knepigt. Önskemålet från barnen (och oss) är att vi delar på oss i sommar och gör något med bara biologiska syskon. Jag har full förståelse för att barnen vill det och helt ärligt så vore det det bästa för oss allihop. Det är inte alltid helt enkelt att få sju personer att trivas på samma semester och med samma aktiviteter. Vi får väl se vad vi lyckas knåpa ihop. Idag preliminärbokade vi Lalandia som ett alternativ till ena syskonskaran, men vi får resonera vidare innan vi bestämmer helt. En sak som vi bestämt sedan länge är att jag, M och A ska ta husvagnen på en liten tur tillsammans med M´s bror och hans familj. Vi var hos dem idag och pratade oss samman. Det blir att vi åker upp ett par dagar till Astrid Lindgrens värld och det ska faktiskt bli riktigt skönt (dessutom älskar ju Alice Pippi :)) Förra året var jag, älskling och Alicen i Småland och glasriket några dagar och det var helt ljuvligt. Jag håller med grabbsen, det är skönt att få bryta ner den stora familjen ibland och njuta av tid tillsammans med bara några få.

Ja idag är det ju då söndag och kvällen innan måndag. För mig är det första måndagen på 1,5 år som jag ska upp och jobba. Ser faktiskt fram emot det. Det jobbiga är att jag kommer få betydligt mindre med tid tillsammans med Alice. Det känns oerhört konstigt, vi är ju ett hela dagarna som det är nu. Men samtidig glädjs jag åt att jag sparar mina föräldradagar och på så sätt får vi mycket tid tillsammans även i höst. Om jag nu skulle kört till mitt vanliga jobb imorgon hade jag inte sett fram emot det här alls. Jag ska inte dit mer, jag vill verkligen göra något annat! Så nu är det sommarjobb på CSK som gäller och ja det ska bli riktigt kul att prova på något nytt (eller gammalt för den delen). Är ju några år sedan jag senast var på sjukhuset och jobbade, hoppas jag kommer fixa det och att minnet hinner ifatt snabbt.

Så fr.o.m. imorgon gäller alltså arbete. Det innebär också lite grejande med barnvakt osv. men farmor och mormor ställer upp, snälla som de är. Sen har ju älsklingen fyra veckors semester och då löser ju allt sig av sig självt. Känns som om det blir en intensiv sommar för min del, med mycket pusslande för att hinna med jobb, barn, semester och dessutom en massa bröllopstjofräs!! :)

Natti




ALICE på semester i Kalmar förra året :) (MIN BEBIS!!!)

Kommentarer
Så här sa: Carro

Ja ni har det då fullt upp heeeela tiden. Men va skönt att ni kan dela upp er i sommar, är nog skönt för er alla. Hoppas allt går bra imorron när du ska jobba! Tack för igår!! Hoppas vi ses snart igen. Kraaaaam ILY!

2009-06-07 @ 23:39:24
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0