Vår torsdag

Idag har det minsann hänt lite mer i den här familjen. Skönt att komma iväg lite efter alla sjukdagar med Alicen. Nu är hon både frisk och glad igen :) I eftermiddags var vi på Vintergatan och hälsade på. Känns verkligen konstigt att Alice ska börja där till hösten, samtidigt så vet jag att det kommer bli hur bra som helst. Vi pratade lite om om min ovilja att lämna henne och de har full förståelse för att jag inte kommer att lämna henne fem timmar om dagen de dagar hon är där. Först och främst handlar det dock om att få Alice trygg på dagis och därför måste hon vara där mer kontinuerligt i början, men sen tänker jag minsann ha henne hemma så mycket jag bara kan :) Själv ska jag förmodligen börja plugga lite till hösten och sen tänker jag även sätta upp mig som timvikarie. Får hoppas att det i kombination med viss föräldraledighet kommer att funka.

Innan Vintergatan var vi i stan. Köpte nya kläder till Lucas, tre par shorts och fyra  t-shirts fick jag med mig hem till honom. Jisses vad han vuxit min lillponke :)

Ikväll har vi varit på Linus skola och tittat på deras miljömusikal. Lilliz sjöng solo minsann :) Han är verkligen jätteduktig! Superduktiga var de förresten allihop och jag är övertygad om att Linus kommer trivas med att gå i musikklass! Hade nu bara min telefon och dator velat sammarbeta så skulle ni fått se bilder från konserten, men det vill sig inte alls :(

Nu ska jag och älskling inta soffan med en påse godis och en av mina absoluta favvisfilmer: Bridget Jones dagbok. Jag har sett den miljoner gånger och tycker den är lika sjukt rolig varje gång :)

Kommentarer
Så här sa: Carro

Åh vilken fin blogg :) Somrig o fin!! Skönt att Alicen mår bättre! ILY!

2009-06-05 @ 13:37:51
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0