090312

Så var Färjestad i semi och det ska erkännas att det inte alls känns fel att de vann med 4-0 i matcher i kvarten :)

Pyttebebis har visst sovit lite bättre inatt, med betoning på lite. Det här med sömn är ett märkligt fenomen. Räcker att Alice vaknar en gång på natten nu för att det ska kännas dagen efter. Vande mig väldigt lätt de nätter då hon sov tolvtimmarspass i ett svep. Jag vet att vi snart är där igen, men varje natt med lite vakentid känns liiite blä just nu. Nåja jag får ju gosa med Liten en stund mitt inatten också, man får ta det onda med det goda :) Tror iaf att det dåliga nätterna definitivt har ett samband med de dåliga mat-dagarna. Då Alice ätit kasst på dagen så sover hon mycket sämre. Får försöka peta i hene lite mer under dagen då. Svårt det där med mellanmål, en macka eller frukt för Alice är ju en hel måltid och när det sen är matdax på riktigt blir det bara kladd. Bäst funkar det om jag "svälter" henne mellan målen. Mat typ var fjärde timme, utan mellis - så äter hon bäst.

Nu ska jag snart klä min lilltös sen blir det en promenad till stan idag. Vi ska ju simma :) Tänkte att Alicen kan sova en stund i vagnen medan vi går och att vi sen har ork att stanna lite extra på badet idag.

Förresten, idag är jag aningens irriterad på son nummer ett. Inte lätt att vara förälder alla gånger, nä jäklar det är sannerligen inte någon enkel uppgift.

Nu - packa badkläder.



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0