Infoträff

I förmiddags var det dax för infoträff på Vintergatan (den förskola vi vill ha till Alice). Trevligt att komma dit på besök och träffa personalen igen :)  Kändes bra att vara där  även om jag helst inte vill lämna lilla älsklingen alls ännu. Ändrade iaf  antalet timmar i hennes ansökan för oavsett hur det blir så kommer hon  att vara där max 15 h/v. Får väl se hur det blir, om hon får plats och om vi vill att hon ska ha plats... Nåja hur som helst så blir det iaf ingen annan förskola för Alice i höst, om det blir någon alls får vi ta ställning till när vi fått besked.

På vintergatan var även våra vänner A å M och C å W :) Hoppas alla våra tre sötnosar får plats, hade ju varit kul :) Efter besöket gick jag, Alice, A och M upp till stan. Lite shopping blev det allt. Alice köpte en ny pyjamas (Kitty, vad annars?) och ett halsband (suck!) som hon fick syn på och blev överförtjust i. Hon är verkligen tokig i halsband, pärlor, armband.. Jaja hon hade ju lite pengar själv att handla för :) Själv hittade jag jeanskjol och två toppar. Och nu så börjar det kännas som om innehållet i garderoben snart är anpassat för 2000-talet :)

Efter shoppingturen blev det sedvanlig fredags-barbacka-fika. Där mötte även U å A upp. Fika, lek och lika trevligt som vanligt!

Ikväll blir det lugnt, lugnt, lugnt. Ska fixa till en tacopaj nu och sen får det bli ett glas rött :)


*T*R*E*V*L*I*G*   *H*E*L*G*




***Älskar dig min tokmaja!***

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0