Shoppat!

Älsklingen tog en ledig dag idag och vi tog en promenad till stan i det sköna (men blåsiga) vädret.  Åt mysig lunch på Ocean City (men tänker inte gå dit igen då de tyckte vi skulle betala 59 spänn för Alice, hallå hon är 14 månader och hon smakade två skedar ris och åt två köttbullar från min tallrik). Efter lunchen så tog vi en runda på stan och det blev minsann blivit lite nytt till min garderob. Äntligen! Den har nämligen passerat bäst-före-datum sedan evigheter! (Undrar vad jag kan dra fram därifrån egentligen om jag rotar tillräckligt långt in? Kanske kan hitta de första Conversen någonstans?! :P ) Blir inte ofta att man handlar till sig själv när man har kidsen som ständigt behöver. Idag blev det iaf jag som fick. Hittade jättesnygga jeans med mudd från Vero Moda, två koftor (samma) och så två linnen + strumpor från HM. Älskar Vero Modas baskoftor, förutom att de håller i tvätt efter tvätt, går att ha till det mesta så köps de dessutom in för ynka 99:- Fint det!

I stan var vi också inne och kollade ny mobil till mig. Vet exakt vilken jag vill ha, men vi hittade dessvärre inget bra erbjudande på den i stan. Det gjorde jag däremot hemma via nätet. Sååå snaaaaart är den här finingen min, min, MIN:
Jihoooooooo



*** C905 i ROSA, så najs***

Kommentarer
Så här sa: Carro

Åh love du gör mig sååååå avis ju ;) I löööööve rosa, skitfin mobil ju! Och dessutom så hade lite kläder till min garderob inte heller varit fel. Jeans med mudd letar jag ju efter!



Förresten tack för inbjudan till Me&I-partyt, jag kommer, men det vet du nog :) ILY!

2009-03-18 @ 17:50:58
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Therese o nellan

Åh den är sååå fin :] Hoppas allt e bra med er. Kram.

2009-03-18 @ 18:46:03
URL: http://fesan.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Kul när man hittar kläder o jag håller med om koftorna har sj. Fin mobil alltid kul med nya saker kram kram

2009-03-18 @ 19:18:59

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0