Uppdatering

Dax för lite uppdatering. Lördagskvällen tillbringades i Broby hos Carro, Linus och Leon. God mat och trevligt sällskap bjöds det på där :) Vi spelade även Wii och jag är helt kär i det spelet. Boxning är sjukt kul :) Tittade på melodifestivalen och ja jag vet inte vad jag ska säga.. Kan väl bli bra såhär kanske. Jag tycker deltävlingarna är det som är underhållande ändå och finalen spelar mindre roll. Men visst är Ernman duktig.

Igår fixade vi lite inför kommande veckan. Storhandlade och fick undan lite. På kvällen var Alicen hos farmor en stund och både jag och M passade på att träna (dock på varsitt håll - är väl tur det, för jag hade nog inte blivit så svettig på ett hockeypass, hade mest fått roa mig med att hålla balansen :P) Nåja det blev friskis för min del iaf :)

Idag har vi varit hos mamma på frukost och nu i em var det babysång. Riktigt trevligt där idag (som vanligt). Nu har förresten även A traggat sig till en plats i vår babysimgrupp, så nu har vi snart alla polare med på simmet :) Vi spenderar mycket tid tillsammans i veckorna, men vi trivs ju förträffligt med varandra. Är så glad att jag träffat mina mamma-vänner :)



Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för i lördags :) ILY!

2009-03-16 @ 17:52:38
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sandra

Hi, hi, hi, kul med en till som har en favoritdel på bullen! Ja, vi borde köpa bullar tillsammans :-D

Vi har verkligen försökt att få Arvid att äta överdelarna, ha ha! Nu hoppas vi på Vera.

Vi får väl efterlysa en Familjen Överdel här bland grannarna.



Kraaaaam

2009-03-16 @ 22:39:56
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0