Gått i ett

Vilken dag! Har hunnit med en hel del, men det känns som om det gått i ett. I förmiddags grejade vi lite här hemma, jag städade klart och M fortsatte måla. Sen tog jag och Alicen en rask promenad och min lilla sessa somnade då i vagnen. När hon sovit klart åkte vi och kikade på tårtor. Bestämde oss för att vi faktiskt vill ha en riktig bröllopstårta och med det smakprov vi fick så känns det jättebra nu i efterhand :) Efter det var det dax att klippa Linus och även Alicen fick en liten finputsning. Det gillades INTE av bestämd liten stjärna som försökte jaga iväg saxen i ett. Men men trägen vinner och nu är hon klippt :) Ikväll har vi varit hos mammi och "pappi" på middag. Gott som bara den och trevligt som tusan.

Nu dax att sova - imorgon väntar en ny dag med nya äventyr :)



Kommentarer
Så här sa: Sara

Ja det är väl klart ni ska ha en bröllopstårta! Det är ju inget man har annars och varför inte löpa hela linan ut!!!! GO GIRL!

2009-05-30 @ 09:13:46
URL: http://sara75.blogg.se/
Så här sa: Carro

Blir säkert kanonas med bröllopstårta. Annars kunde du ju gjort goda kittytårtor ;) Mmm lite sugen blev jag nog på en sån nu! ILY!!

2009-05-30 @ 13:00:14
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Mia

Svart ville jag ju oxå ha från början !! Fick dock ge mig. Min blivande är så förbannat engagerad i att styra upp, sålänge jag gör jobbet ;)

Men vad jag ska komma till är att jag har endel svart spets som jag skulle ha som löpare, sålänge jag inte hade övertalats. Billigt var det oxå... säg till om det är något du är sugen på att kolla närmre på.

Hur många gäster ?? Har du sagt det ?? Jag måste läsa lite tillbaka i inläggen här.



Å du, underbart fina inbjudningar ! Kollade in Saras :)

2009-05-31 @ 00:17:28
URL: http://focim.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0