Mammig och pappig

Idag kom mina pojkar äntligen hem. Längtat! Idag var det också babysim med lillskruttan. Har varit väääldigt mycket maaamma och paaappa idag, inte undra på det vi lämnade ju henne hela dagen igår. Så idag har vi varit tillsammans hela tiden :) Babysimmet var sådär. Alicen var inte på topp direkt, men det var ju skönt att göra något tillsammans iallafall. I eftermiddag har vi mest grejat här hemma. M har målat och jag har städat lite här inne. Vädret har ju bjudit på både det ena och det andra, men vi lyckades pricka in en grillning när det var fint. Ikväll var jag på Friskis. Tycker de har ganska trista jympapass där nu med det reducerade schemat så jag håller mig mest i gymmet. 6,5 km löpning på bandet blev det minsann och nu är jag både nöjd och trött. Imorgon ska vi åka och kika på lite tårtor :) Vi hade egentligen inte tänkt ha någon traditionell bröllopstårta, men nu har vi nog kommit på andra tankar och blivit lite nyfikna på dem ändå :) Vi får väl se.

Sen har jag kollat runt lite på nätet efter bilder med brudbuketter. Om man bortser från det stora rosetten så fastnade jag genast för den här:
 


Jag älskar vita liljor, nå vad tycks??!! :)

Kommentarer
Så här sa: Sara

De blommorna är jätte fina. Men tänk nu på att om du ska kasta din bukett och jag SKA fånga den, då måste det vara bra torkbara blommor! ;)

2009-05-29 @ 03:13:18
URL: http://sara75.blogg.se/
Så här sa: Mia

Amanda... det är är kallor...... Inte liljor !! Men dom är snygga !!!

2009-05-31 @ 00:19:25
URL: http://focim.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0