Trevlig kväll, men sjuk Stjärna

Vilken underbar kväll vi hade igår :) Mina snälla mamma-vänner A och U var här med sina män och barn och vi satt ute till långt ut på natten och hade det hur trevligt som helst. Först grillade vi och åt en massa gott och sedan blev det även lite gott att dricka :) Verkligen enkla och lättsamma människor att umgås med och det var jättekul att träffas allihop! Det kommer vi garanterat att göra om.

Imorse var det fotbollsdax med Lilliz. Matchen blev onödigt spännade med tanke på att Linus lag snabbt tog ledningen med 3-0 och de vann till slut med 4-3. Nu skulle vi egentligen varit på kalas hos farmor och Alice kusin Esther, men tyvärr är Alicen sjuk så M fick åka själv :( Hög feber och hängig som tusan är min lilltös. Bläää inget vidare.  

Idag är det ju även morsdag. Själv firade jag mammi när vi var på beök hos dem i fredags :) Men jag hoppas att hon och alla andra mammor har en fin dag idag.

Lite Alice bilder:



Nyklippt och fin :)


Alice använder ofta sin arga min :)    Provar brillor hemma hos mormor!


Kontakt med utomjordingar?! :)

Kommentarer
Så här sa: Carro

Härliga bilder! Och va fin hon blev i håret :) Men nu får hon krya på sig! ILY!

2009-05-31 @ 22:54:41
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Mia

Ja, det är så tröttsamt med allas tyckande !! Om folk vill att VI ska ha det på ett eller annat vis, så ok... välkommen att betala eller hjälpa till ;)

Kan ju bli en riktig hit s Kaktus i brudbuketten !!



I rosa har jag ljushållare. Sådana därade som alla har. En blomma i keramik så ett värmeljus i mitten..... Hänger du med ??

Jag gör ett inlägg i bloggen på radion ikväll om duknigen, så kika in där så lägger jag bild.

Förmodligen kommer det in imorgon.

2009-06-01 @ 23:01:13
URL: http://focim.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0