-&+

Tack alla snälla för era kommentarer! Det värmer. Jag maler vidare angående framtiden, vet inte riktigt hur det kommer att arta sig med jobb och utbildning, men vet att jag måste göra något åt saken. Dessvärre finns det en del bekymmer just i mitt fall:
1, Jag har redan gjort några år på högskolan och studiemedel kan man endast få under ett visst antal veckor. (Det är surt för jag känner mig lurad på min utbildning! Hade det funnits möjlighet att jobba utifrån de kunskaper man har så hade jag säkert stannat på mitt jobb.)
2, Jag har barn/familj och kan inte flytta för att studera på annan ort.
3, Jag har ingen möjlighet att betala för en utbildning på en privatskola. Annars skulle jag gärna vilja plugga till ex florist :)
4, Jag skulle i slutändan behöva ha ett vanligt dagtidsjobb eftersom älskling jobbar skift och jag inte är beredd på att rycka upp Alice från dagis etc. Det är svårt att jobba kvällar/helger/nätter båda två när man har barn.

Men det finns inte bara bekymmer utan en del positiva saker också:
1, Jag kan vara j-vligt envis när jag gett mig f-n på något
2, Jag letar möjligheter och vägrar att endast se hinder.
3, Jag har kontaktat en studievägledare som förhoppningsvis ska hjälpa mig vidare.
4, Jag har faktiskt lite tid kvar på mig att lösa det här.

Förövrigt är läget sådär just nu. Känner mig lite trött och hängig, men det ska väl bli bra så småningom. Mer sömn och färre sena kvällar kanske vore något?! Imorgon ska jag eventuellt jobba natt på barnkliniken. De ringde idag och behövde en vikarie i beredskap imorgon. Vi får väl se...


Kommentarer
Så här sa: Carro

Du är en av de envisaste (kan man säga så?!) jag vet :) Du om någon kommer lyckas hitta ngt att göra. Håller mina tummar för dig love, det vet du! ILY!

2009-10-08 @ 17:52:06
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0