15 oktober

Idag fyller finaste, underbaraste Carro år, GRATTIS till dig Bästa. Med Carro kan jag vara den jag är, hon kräver aldrig och vår relation är bara så lugn, rofylld och ömsesidig. Jag älskar att vara i hennes sällskap, älskar att spendera tid tillsammans med min fina Bästa.  Underbara DU, en av de absolut viktigaste människorna i mitt liv. Skulle inte varit den jag är utan DIG. Älskar dig!


Hade egentligen planerat lite födelsedagsfika tillsammans med Bästa idag, men med två sjuklingar på varsitt håll blev det inte mycket till fika. Vi hoppade även babysimmet idag, inte läge att bada med en riktig snorunge :) Var iaf ute på en liten runda i förmiddags. En runda som resulterade i en laptop till mig :) Gött! Nu ska det bloggas tusan :) Men som sagt under lösen. Ska förtydliga det där. Anledningen till att jag väljer lösenskydda bloggen är INTE att jag vill stänga ute en massa folk. Jag tänker absolut inte neka någon lösenordet (lämna en kommentar bara, eller maila - så skickar jag det), men jag vill samtidigt veta vilka som är här. Jag har nog haft lite förhoppningar om att det skulle synas i kommentarerna, men det har det inte gjort. Men inte bara därför... Jag tycker om att lägga upp bilder, inte minst på barnen. Jag tycker om att skriva öppenhjärtligt - vilket inte alltid känns helt lätt när vem som helst kan läsa, "vem som helst" som jag inte vet om. Inbillar mig att med lösenord på bloggen kommer det bli lite mer som att sitta ner med goda vänner och dela livet :) Jag hoppas ni förstår.

Och nej, lösenordet kommer inte bli detsamma som jag haft tidigare till mina enstaka skyddade inlägg.

Idag är det som sagt den 15 oktober. Sista dagen att lämna ansökan till högskolan. Och det har jag gjort ;)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack finaste! Blir helt tårögd av dina fina ord, men jag vet precis vad du menar! Jättesynd på fikan, men inget man kan göra ngt åt. Vi får krya på våra bäbisar och träffas när dom är friska Busar igen! Vill oxå lösenskydda bloggen. "Vågar" inte riktigt lägga upp bilder på bloggen, som jag vill. Farlig värld, den där bloggvärlden.



Åh har du sökt till högskolan? Vad blev det? ILY!! Och tusen tack igen för paket och grattis och fina ord! Älska

2009-10-15 @ 16:40:42
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Therese o Nellie

Jag förstår dej, jag var oxå feg i början och sa direkt nej ang vaccinet men tänkte sen om och gjorde det för Nellans skull. Om jag på något vis kan skydda henne vill jag såklart göra det och nu är det gjort :)

Alla ska såklart själva få bestämma hur dom vill göra utan att få predikningar om vad som är rätt och fel.

Vad e det du sökt till för utbildning? Kram på er

2009-10-16 @ 08:26:52
URL: http://fesan.webblogg.se/
Så här sa: Marie

Jaha vad ska du nu läsa? Man blir lite nyfiken! Ha en fin helg kram kram

2009-10-16 @ 14:43:08

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0