Brills

Snälla ni är som kikar in här trots att jag inte uppdaterar er alls. Har varken funnits tid eller lust. Livet har iaf återgått till det normala och jag/vi trivs igen. Skönt.

I måndags firade jag och min älskling sex år tillsammans =) Sex år av kärlek jag inte trodde fanns. Kunde inte ana att man kunde känna såhär. Tillsammans med Mattias blev livet och kärleken komplett. Vi firade kvällen på Hälsa och helhet, därefter blev det middag på stan och till sist bio. Underbart. Fan vi måste bli bättre på att göra saker för oss, för vår egen skull. Alice och grabbarna hade det kanon hemma med mormor och Bojje och alla klarade sig utmärkt utan oss en stund.

Idag ska jag till optikern. Har haft linser dagligen i snart 10 år nu och det är inte så smart. Ögonen behöver avlastning och ett par brillor skulle nog införskaffats för flera år sedan. Antar att det är ett säkert ålderstecken när man  börjar tänka på sånt =)

(Jaaa nu är diskmaskinsreperatören snart klar för tredje gången. Och denna gången verkar det som om det är dax att ge upp. Blir nog en ny maskin till oss. Det tycker jag absolut, det möget vi har är inte mer än ett halvår gammal och det ska man fan inte behöva reparera!)



Kommentarer
Så här sa: Carro

Mys och fira att åren går och kärleken består :) Jag och L firar 9 år tillsammans den 6:e...men jag antar att det inte blir ngt fira. Vi får se. Åh glasögon kan faktiskt vara snyggt. Jag behöver oxå brills...men de på synsam tyckte jag såg hur bra som helst! Eh?! Jag är typ halvblind! Knas! ILY!!

2009-10-28 @ 13:20:16
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0