Hos optikern

Jaha så har man blivit med glasögon igen då. Eller ja inte riktigt, men de är beställda iaf. Oj vad många år sedan det var. Jag har kört linser i väldigt många år nu och det utan att vila ögonen alls. Inte bra. Trots det hade mina ögon inte tagit så mycket stryk som mr optiker först befarade. Lite irriterat var det dock och det känns, har ganska ofta svid i ögonen nuförtiden.

- Oj Amanda det var längesedan du var här. Hmm... 1999 ser jag här..
- Mmmmhm det kan nog stämma..(tittar i taket)
- okej, använder du enbart linser nu då? eller?
- jaa just det..linser..
- Inköpta på nätet då eller?
- Ehhh... ja så är det..nog ja. Jo nätet.
- Och ingen undersökning sedan -99 då?
- Ehh.. nej, det var nog den senaste då tror jag..

Sjukt! Jag vet. Kände mig som en liten unge som kom till tandläkaren med 19 hål och med klubba i munnen. Jaja, det var en väldigt trevlig optiker iaf! Och besöket slutade med glasögon och med en uppmaning om att vila ögonen och vara helt linsfri i åtminstone en månad. Japp, lovar! Kommer kännas konstigt, men det blir nog bra. Bra var dock inte priset på glasögon just nu :/ Eller, det är det väl aldrig... Men med en stundande sälenresa och med julen snart i intågande var den här utgiften allt annat än önskad. Suck! Men vad gör man?! Finns faktiskt inga alternativ. Det blev iaf ett par väldigt snygga brills om ni frågar mig. Ja fasiken vad många snygga brills det finns att välja på. Det är ju hur snyggt som helst! Ville inte ha för mesiga, snarare hellre några som är ganska markerande och syns. Jag valde ett par mittimellan. Ett säkert kort. Får tänka på det där med ekonomin, de får minsann funka i några år nu. Jag kommer ju dessutom att varva med linser. Så småningom.

Jisses vad livet känns stilla nuförtiden. Händer inte för mycket om man säger så. Lugnt som tusan. Eller ja -vi har jämt att göra med alla kidsen i huset och med alla vardagsmåsten. Men det känns ändå som om allt rullar på i snigeltempo. Och jag vet inte riktigt om jag gillar det.

Dessutom måste jag komma fram till vad jag ska göra i januari. Var ju hos studievägledare förra veckan och fick lite tips. Måste bara ta tag i det.

 




Kommentarer
Så här sa: Marie

Ska blir kul o se de nya glasen! Kram =)

2009-10-29 @ 07:18:43
Så här sa: Carro

Det ÄR snyggt med glasögon love! Du kommer se jättefin och ännu klokare ut :) Längtar tills jag får se dom. Men ganska galet att du inte varit där på tio (!) år! Skärpning =P Håll nu ditt löfte så ögonen får vila! ILY!!!

2009-10-29 @ 10:24:09
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0