5 oktober 2009

En månad sedan vi gifte oss. Grattis till oss :)

Känns som om det var en evighet sedan jag skrev något här. Fast det var ju så sent som i fredags :) Diskmaskinen är fortfarande i sönder och ja det stör mig! Men på onsdag skulle förhoppningsvis någon kunnig dyka upp och laga den. Helgen var bra, men gick alldeles för fort. Älsklingen jobbar så jäkla mycket helg just nu och den här helgen var han äntligen helledig. Skönt. I fredags var vi hos systermellan på besök. Där var även min bror med fru och son. Trevligt som tusan hade vi, god mat och gott att dricka :) Det tackar vi för!

I lördags var vi mest hemma och fixade lite alltmöjligt. På kvällen kom J, C, E och E och sällskapade oss. Alice var såklart jätteglad över att få busa med kusinerna. Jodå hon och lilla E kan hitta på en hel del de två :) Här får vi säkert att göra i framtiden :P Igår var det fotboll med Lilliz och sen innebandy med Lucas. Därefter lagade "vi" (läs:M) redig söndagsmiddag och jag och Alicen gjorde en äppelkaka till efterrätt. Det gillade hon skarpt. Nja inte att äta utan att göra. Dela äppel var visst en riktig höjdare! Kul med en liten hjälpreda i köket.

Idag har jag varit och fixat till mina naglar. Trivdes väldigt bra med att ha dem fixade inför bröllopet. Dock kostade det alldeles för mycket men nu finns det en tjej i Åhus som håller helt andra priser. Kanon. Lite kul var det också att hon har en flicka som bara är ett par månader yngre än Alicen. Det visade sig vara en liten IVF-tös det också. Och de har varit på samma klinik som oss, alltså var vi där på samma info-möte. Coolt! Och kul att det gick vägen för fler än oss.

Ikväll har jag, Linus och Alice varit och hälsat på Carro å Leon. Mys! Han är så söt lille finingen :) Charmar allt och alla! Och när han skrattar så skrattar hela världen. Hans underbara skratt bubblar ända från tårna.

Inatt jobbar älske (och jag avskyr det!) så det blir till att sova ensam. Fast Alice somnade visst i sin pappas säng ikväll och jag tror minsann att jag låter henne sova vidare där ♥


Kommentarer
Så här sa: Marie

Ja tänk vad tiden går en hel månad sen vi var på ett fantastikt bröllop! Tack själva för i fredags var jätte trevlig! Kram =)

2009-10-06 @ 12:42:09
Så här sa: Carro

Grattis till er! Tack tack tack för att ni kom och sällskapade mig och Leon igår :) Ses på torsdag! ILY!!

2009-10-06 @ 18:03:07
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: miian

grattis till er,hoppas diskmaskinen lagar sig snarast!!!!!!

2009-10-06 @ 22:03:35
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0