It´s friday :)

Klockan ringde strax efter 5.30 idag. Inte van vid det. Uhaaaa... Jag hatar väckarklockor! Visserligen vaknar Alicen ofta nattetid och man får greja lite med henne, men man får ju liksom oftast stanna kvar i sängen iaf. Ja eller på sin höjd hämta in en flaska välling/dricka. Men inte idag, det var jobbedax. De ringde från barnklinkien igår och undrade om jag kunde hoppa in några timmar. Sagt och gjort. Förutom att tidig morgon inte är min grej så blev det en väldigt trevlig, men intensiv dag. Jag har ju nästan enbart jobbat nätter tidigare så det var kul att få se lite annat.

Ikväll blir det mat och Idol hemma hos mammi. Älskling jobbar så det blir bara jag och barnen.

Så var det det där med högskola. Jag tror faktiskt inte jag har en chans att komma in på den sökta utbildningen. Och om jag mot förmodan gör det så vet jag inte om det går att genomföra ändå. Vi får se.

Fyra kommentarer och tre mail, vi blir en liten skara här framöver :) Men lösen känns rätt och det är ju det viktigaste.

T R E V L I G  H E L G

Snart bara en månad kvar till Lasse ♥ Läääängta!



Kommentarer
Så här sa: Carro

Hoppas ni får trevligt ikväll love! Själv är jag helt slut. Somnade sent då Leon vaknade och hade 39,4 i feber. Han kräktes när han fått alvedonen. Efter det sov jag inte speciellt bra. Så nu är man trött och hade helst lagt sig på soffan en timme. Ja eller varför inte, blivit bjuden på mat? ;) Fått lite avlastning. Men man överlever. Snart kommer ju hans pappa iaf... Ses imorgon, om ni vill komma? De på 1177 trodde Leon hade tredagarsfeber, vet inte om Alice haft det? ILY!!!

2009-10-16 @ 18:19:05
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Sara

Jag vill me ha lösen ju! Skicka skicka skicka!!!!!

PUSS!!!!

2009-10-17 @ 02:19:37
URL: http://sara75.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0