En underbar eftermiddag

Var visst en riktig skitdag på dagis idag för Alicen. Inga tårar vid lämning blev MÅNGA tårar under tiden hon var där. Hon grät och frågade efter  "hemma" och "mamma" stup i ett och ville inte alls vara kvar. Så nu vill de att hon ska komma lite extra imorgon, för att hon ska komma in i det hela bättre och så att hon blir trygg på avdelningen. Jag förstår deras resonemang, men jag hatar att lämna henne. Jag vill verkligen INTE det. Men om det nu är det som krävs för att Alice i slutändan ska må bra så har jag väl inget val. Fy fan. Det känns kan jag säga. Jag vill verkligen INTE.

När jag hämtat min stjärna på dagis kände jag bara att jag måste få vara med henne fullt ut och inte bli störd av en massa måste-göra. Vi körde inom affären, handlade lite fika och begav oss ner till Åhus. Två underbara timmar spenderades sedan vid havet. Helt ljuvligt väder och fantastiskt skönt att bara få vara.

Ja bilderna talar för sig själv:






 



 



 

Jag älskar dig min stjärna. Jag älskar dig så det ibland gör ont. Vill vara med dig varje sekund, varje minut, alltid alltid. Att lämna dig, att vara utan dig är något av det värsta jag vet.
Finaste underbara du ♥






Kommentarer
Så här sa: Carro

Jag vill INTE INTE INTE ha detta framför mig. Jag får så ont i magen när jag läser love. Jag vill aldrig att denna tid ska försvinna :'(



Bilderna är underbara! Alice ser nöjd ut iaf! Ville hon inte bada? ;) Sakna er!

2009-09-29 @ 17:59:10
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: miian

Usch vilken "start" på dagen.

Beundrar dig för att du alltid tänker/skriver efter Alice bästa i slutänden trots att det är sååå jävla förbannat tråkigt och ledsamt att man "måste" lämna bort sina små ögonstenar.



Hon kasnke bara hade en badday och ä pigg och dagisglad imorgon och därmed klarar sig med den "lilla" tid hon har på dagis.



Men du...vilken eftermiddag hon fick,så ser så otroligt lycklig ut där på stranden,plaskandes och i sin mammas trygga sällskap.

Du är bästa mamma för Alice,tro inget annat trots att man ibland känner sig såå hemsk!

2009-09-29 @ 19:38:47
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0