Tränat!

Vaknade för en gångs skull pigg och utvilad imorse. Skickade iväg Linus med bussen utan problem. Går nästan lite fööör smidigt just nu :) Aldrig är det något tjat. Väckte Alicen i god tid, vällingmys i sängen och sen frukost innan det var dagisdax. Pratade med Alice idag också om att hon inte skulle sova på dagis (hon gillar inte det!) utan att jag skulle hämta henne efter middagen. Missnöjd som tusan var hon när jag nämnde ordet dagis, men det gick ändå väldigt smidigt med morgontvätt och påklädning idag. Det enda hon protesterade mot var när jag satte klämma i hennes år. "Toooooosssssar" påpekade hon bestämt. Tar definitivt inga onödiga konflikter nu med henne innan dagis så självklart fick det bli tofsar fast att vi hade lite brådis :) Hon är SÅ SÖT idag, måste lägga upp en bild senare :)

Lämningen gick bra idag. Alice t.o.m log mot mig :) För en liten stund sedan ringde Karin (fröken) och berättade att allt varit bra. Alice var just då på promenad tillsammans med en annan flicka och en personal. Visserligen gillar Alice andra barn skarpt men just nu känns det som om allt blir för mycket för henne. Därför tänker de se till så hon får mycket vuxenkontakt och få barn omkring sig. Känns så j-vla bra att det jobbar utifrån de enskilda barnen! Att jag vet att de gör allt för att Alice ska må bra och trivas. Imorgon ska hon också dit men sen tyckte de att det var ok att vi hade henne hemma på fredag. Nästa vecka ska vi också köra mån-tors och sen efter det ska det förhoppningsvis räcka med tre dagar i veckan.

Nu har jag precis intagit en smoothie. Mmmmmmumsa! Innan dess var jag på friskis och sprang fem km på bandet. Heja heja duktig mig :P


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0